Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes son maçlarda oliviera mertense salladı ama en kotulerden biride bu rashiscaydi bir sürü top kayiplari yapıyordu.defansa çok katkı yaptigi için beğenildi eyvallah. Barışı oynatsan o da gelip defansa çok yardımı oldu. O paralar rashiscayla verilmez diyorum. Hicbirsey yapmadi demedim ki.

Sen Avrupa'dan dönünce ligde 3 topta filan gol atman lazım rakip defansı arkaya kosuslarda dağıtacak kanat lazım

Saga pas sola pasla burda herkes bir eziyet ceker yine. Hele parades gelirse o topları atacak adam bu profile
Allah insanları senin nefretinden korusun.

Rashica o yapıda denge oyuncusu oldu bunu anlamamakta bu kadar ısrar etmek tam komedi. Gol mü istiyorsun koy sola onu da atar.

Ne nefretmiş be kardeşim ya. Ucuza olursa olur, olmazsa da alınmaz. Okan Hoca istiyorsa da sana, bana ya da bir başlasına bok yemek düşer.

rashica mı zaniolo mu biri oynuyacak kararınızı verin

kimse 10 m eur verilip alınsın demiyor zaten ayrıca. adamı geçen sene bedavaya kiraladılar. 5-6 m eur civarına biterse ki bence biter, gayet uygun ve mantıklı bir transfer olur. en kötü bir yıl daha uygun maliyetle kiralanır işte.

4 defans oynuyoruz kanatlardan en az birinin geriye koşması hayati bir önemde o yüzden rashica çok değerli

Rashica o yapıda denge oyuncusu oldu bunu anlamamakta bu kadar ısrar etmek tam komedi. Gol mü istiyorsun koy sola onu da atar.

Ne nefretmiş be kardeşim ya. Ucuza olursa olur, olmazsa da alınmaz. Okan Hoca istiyorsa da sana, bana ya da bir başlasına bok yemek düşer.
Tamam pesettim twitterde kisitlandi. Nevrim döndü nefret etmiyorum yav valla. O paraların verilip diğer bölgelere verilmeyeceği için tedirgin oldum. Reis ben biraz buralarda olmayacağım burası sana emanet. Yola cikiyorum. İstanbul'a geliyorum saygılar sevgiler

@Barış Savaş aldın mı cevabını ahahahaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt