Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen sene 12-13 istiyorlardı, nasıl ucuza oynasın? Ayağı falan mı kırıldı Eldorun? Geçen sene ismi geçince izlemiştim videolarını ve 1-2 maçını, bize çok yakışır, gelirse çok sevinirim ama ucuza neden versinler?
Kurtulmak istiyor Roma'da tutmadı he yine ucuz olur mu bilmem ama kimse 7-8'den fazla vermez sanmıyorum.

geçen sene 12-13 istiyorlardı, nasıl ucuza oynasın? Ayağı falan mı kırıldı Eldorun? Geçen sene ismi geçince izlemiştim videolarını ve 1-2 maçını, bize çok yakışır, gelirse çok sevinirim ama ucuza neden versinler?
spezia'ya 1.5milyon €'ya kiralandı ordada iyi iş yapmadı sözleşmesi 2026'da bitiyor ve yıllık 1.5milyon € 'ya oynuyor.
kiralama ücreti olmaksızın sadece yıllık ücretini karşılarsak bize kiralarlar 6-7 opsiyon'a da gık demezler.

benim tuttuğumda beğendiğimde bir oyuncu değil 10-15 gün önce bi milli maçını izlemiştim ama 3.yedek olarak alternatif türk yok

Ardada şöyle bir şey olacak veya böyle duyurulacak sanırım.

+23 Milyon € Bonservis ( Bonservisin tamamı seneye ödenecek )
+Bu yıl fbde kalacak
+Maaşı 1.5 milyon € olacak barça karşılayacak.

Bence Mali koç barçaya git diye baskı yapıyor çünkü barçadan başka fbde kalmasını kabul edecek takım çıkmaz barçada buzdolabı lobisini kullanmış olabilir bitek.
geliyor gelmekte olan. + %20 pay diyorlar

elon muska bi teşekkür etmem gerek beni twitterdan uzaklaştırdı

artık limitim kadar bakıp cıkıyorum

gereksiz hesapları takipten cıktım

as kadroyu koruyabilsek 1 tane forvet 1 tane kaliteli orta saha 1 tane sol bek alsak yeter bize

fakat pis şikeciler ve araplar yuzunden icardi ve raşidi hala alamadık

Batuhan' ın ikinci kaleci olarak düşünülmesi, iki yıl önceki (Profesyonel futbolcu olmasını bile mucize gördüğüm) İsmail Çipe tercihi gibi ürkütücü gelmiyor bana; o zaman da söylemiştim. Fatih Hocamızın böyle bir hatayı nasıl yaptığına hala inanamıyorum...

Batuhan' ın ikinci kaleci olarak düşünülmesi, iki yıl önceki (Profesyonel futbolcu olmasını bile mucize gördüğüm) İsmail Çipe tercihi gibi ürkütücü gelmiyor bana; o zaman da söylemiştim. Fatih Hocamızın böyle bir hatayı nasıl yaptığına hala inanamıyorum...
Fenerden altay gıdecekmıs ilgilenmeliyiz

HERKES LIMITI KADAR KONJSSUN
1688314441887.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt