Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
kral kalite kontrolunude yaptı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Melikşah mı kaçtı içineEkliyorum sayın arkadaşlar,
Sponsorluk ile şorta, kola vs görüşülüyor.
Totali 22-23 milyona tamamlamak gibi bir hedef var, şort için global büyük bir firma ile görüşüldüğü ve 1.5 milyon euro civarında rakamın masada olduğu bilgisi geldi.
Terimsports 100 tane kolpalayınca bir şey yok, Feramuz 1 tane sallayınca awwwww.Kardeşim kaynaksız haber sallamak yasak![]()
Teyit edildi mi teyit önemli çünkü.Ekliyorum sayın arkadaşlar,
Totali 22-23 milyona tamamlamak gibi bir hedef var, şort için global büyük bir firma ile görüşüldüğü ve 1.5 milyon euro civarında rakamın masada olduğu bilgisi geldi.
bu mesaj icerisinde kelime obegi olarak sadece bold olan kisim dogru o da kismen diyebilirizEkliyorum sayın arkadaşlar,
Ben Mehmet Özbek'i özledim.Bitti bu iş transfer kapandı erden bey eline yüzüne bulaştırdı tüm işleri
Ne alakası var abi yaa ne oldu ne kaldı bilmiyoruz çıkar açıklama yapar kazık kadar adamBitti bu iş transfer kapandı erden bey eline yüzüne bulaştırdı tüm işleri
15 dakika içinde kaynağın kim olduğu belirtilmediği takdirde konudan şutlanacaksınız.Ekliyorum sayın arkadaşlar,
Havalar bu kadar sıcakken kimse çıkıp açıklama yapamazNe alakası var abi yaa ne oldu ne kaldı bilmiyoruz çıkar açıklama yapar kazık kadar adam
Yaprak kıpırdamıyo , emin stoke city yapacak sanırım başkada bir şey yok
Zalgiris 3leyince görecem ben bunalrı1 aydan kısa süre içinde ön eleme oynayacağız bize hala 15 gün bekle diyorlar. Bu takımın forveti yok!