- 1 Ağustos 2009
- 45.107
- 43.793
- 4.258
Hayri ağabey ruhsal arınma için Hindistana gitti.Hayri cundu da ozledim
En son kaplanlarla dolu bir kafeste nefsini köreltiyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayri ağabey ruhsal arınma için Hindistana gitti.Hayri cundu da ozledim
Sezon başı Giresun'un o leş kadrosunda bile tutunamadı.Bizde de düzenli oynadığı maçlarda takıma iyi katkılar vermişti.Görüşüne saygı duyarım reis ama Süper Lig'den 1 takım Oğulcan'a da şans verse atabilir diye düşünüyom.Hem Umut'un attığı goller arasında 5 tanesi de penaltıdan.Bu da o şekil 1 istatistik yapabilir gibi geliyo bana..
Gönlümdeki 11:
Muslera (lige yerli)Dubois Kaan Kazımcan Sergio Mertens Rashica Sprinter Yedek ST gibi derin bir kulübe
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Paredes Torreira
Zaniolo Dybala Kerem
Icardi
Hayri ağabey ruhsal arınma için Hindistana gitti.
En son kaplanlarla dolu bir kafeste nefsini köreltiyordu.
Bir Ganj nehrine girip arınmak iyi olmaz mıydıHindistan'a ancak ruhsal daralma icin gidilir yaf. Bir de mide/sindirim bagisiklik gelistirmek icin.
Nerede üstatHayri cundu da ozledim
jurasik mi?Bertuğ Yıldırım ve David Jurasek'i alsak geri kalan transferler için oyuncu satışı ve İcardi'nin durumu beklenebilir diye düşünüyorum.
belarusNerede üstat
Bir Ganj nehrine girip arınmak iyi olmaz mıydı
Su tip espirilerden vazgecelimErden abiyle konuştum 7 kişiyle anlaşmışız daha iyisi için bekletiyoruz, müsterih olalım.
Bunlardaki hava kimsede yok zaten.. 1000 tane isim atarlar biri denk gelir sonra birbirlerini kutlamalar,bi havalar sanırsın transferi bu adamlar yaptı..bir tane transfer bildi diye havalara bak yaw
fabrizio dunya piyasasina hakim, bir tane boyle tweeti yoktur
kanser turk spor medyasi
Çok saçma gscforum çöp demişti berkan'a ama
Zaha yı bize getirebilmek için görüşmelere yapıyordu en son.Nerede üstat
torreira paredes
rashica zaniolo kerem
icardi
Seni daha kovmadilar misakin ol
maraz ali