- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Sıddık ve vasfı ne işsiniz oglum siz,hahayi görürsünüz 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haberleri süzerek söylüyorum. Beklentim:
Kampa Yetişecekler: Batshuayi, Sağ bek, Oğuz Aydın.
Temmuz Sonu: 8 numara
Eylül başı: 10 numara.
Gidecek oyunculara bağlı olarak bir de yabancı kanat alacağımızı hissediyorum.
Onu alan Erden Timur sonuçta bir şekilde başkanı ikna etmiştir bundan sonra süreç direk başkanın kendisinde 15 m euro mümkün değil vermez Boey'i 30 m euro satıp sağ beke bütçe bile vermedi bu şampiyonluğun gitmesine neden olabilirdi.Zani’ye çok ihtiyaç yokken 15 çakıyo gaza gelince
sen de haklısın kralOnu alan Erden Timur bir şekilde ikna etmiştir bundan sonra süreç direk kendisinde 15 m euro mümkün değil vermez Boey'i 30 m euro satıp sağ beke bütçe bile vermedi bu şampiyonluğun gitmesine neden olabilirdi.
15 m euro dediğimiz parayı muhtemelen Bankalar Birliği faizine yedirecektir kendisinin söz verip çıkaramadığı anlaşma...
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Transfer toplantisi 3-4 hafta evvel yapildi yav. Haziran'in basindaydi.Ağustostan önce transfer olmaz.
Daha transfer toplantısı yapılacak, sonra futbolcuları Dursun masaya yatıracak alayım mı almayım mı diye, ohooo bir sürü iş.
Dursun onu çoktan unutmuştur reis. Bir toplantı daha ister.Transfer toplantisi 3-4 hafta evvel yapildi yav. Haziran'in basindaydi.
Biz yeri geldi 14 sene bekledikOrta saha 2025-2026 gibi alınacaktır.
Sağ bek için de bu sene inşallah
Biz yeri geldi 14 sene bekledik
Sıkıntı yok elpayto
Şey enteresan geldi Japonya’da Nagoya Grampus adlı takımda 16 yaşından itibaren oynamaya başlamış sonra ciddi ciddi 15 yaşından itibaren Japonya u15 milli takımında forma giymeye başlamış Japonya Milli Takım düzeyine kadar 7 farklı yaş kategorisinde Milli Takım formasını giymiş. Henüz 23 yaşında 300’e yakın resmi maçta forma giymişAZ Alkmaar'in maclarini takip etmedim o yuzden birsey diyemiyorum oyuncu hakkinda. Istatistikleri iyi ama ne kadar iyi oyuncu soru isareti iste.