Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yazık ki şampiyonluk gerçekleri paspas altına süpürüyor bu takımın acil ihtiyaçları unutuluyor 102 puanla şampiyon olmuş olabiliriz ama eze eze olmadık eksikleri bariz belliydi.

Geçen sene Mertens ve Barış olmasa şampiyon olamazdık Icardi formsuz yedeği yok sağ bek Kaan'a bir şey olsa yine ne vereceği belirsiz Aurier var orta sahada Torreira'ya bir şey olsa yine tonla sorun olacaktı. Ndombele ve Oliveira'yı sadece besliyip antrenman yaptırıyorduk.

Bunca olaya rağmen zorlu bir şekilde şampiyon olmuşken 1 aydır en önemli mevkilere transfer olmaması akıl tutulmasıdır.

Temmuz'un ortasına kadar süremiz var bence neticede lige elimizdeki şampiyon kadro ile gireceğiz, CL ön elemesi için 2 ve 8 gelirse sorunumuz yok ve o maçlarda Ağustos sonunda. 4-5-6 haftalık periyotlarda gelecek olan oyuncu entegre olacaktır. Çok dar boğaz yapmamak lazım.

Sıfırdan kadro kurmayacağız ya altı üstü 2 transfer yap yetişsin kampa hazır bi
Şekilde şl de coş ligi
Yine sırtla işte

Temmuz'un ortasına kadar süremiz var bence neticede lige elimizdeki şampiyon kadro ile gireceğiz, CL ön elemesi için 2 ve 8 gelirse sorunumuz yok ve o maçlarda Ağustos sonunda. 4-5-6 haftalık periyotlarda gelecek olan oyuncu entegre olacaktır. Çok dar boğaz yapmamak lazım.
Katılıyorum ancak Dursun bizi ya sağ beksiz ya da orta sahasız başlatır bu lige unutma.

Orta saha transferinin sonraya bırakılmasını anlayabiliyorum ama şu sağ bek ve Oğuz Aydın'ı yetiştirsinler kampa en azından

Sıfırdan kadro kurmayacağız ya altı üstü 2 transfer yap yetişsin kampa hazır bi
Şekilde şl de coş ligi
Yine sırtla işte
2 değil 4 net transfer lazım
orta saha
sağ bek
mertens bölgesine bir transfer
sol bek

köhn alternatifsiz, üstelik yeterliliği de tartışılır
*oğuz aydın gidecek kanat transferlerine göre alınabilir

Gelecek sezon kadromuz anlık:

Kaleciler:

Muslera
Günay
Jankat

Defans:

Kaan
Nelsson
Bardakçı
Sanchez
Emin
Köhn
Kazımcan

Orta Saha:

Torreira
Berkan
Demirbay
Gökdeniz
Eyüp
Oliveira

Kanatlar:

Barış
Zaniolo
Zaha
Kerem
Tete

Ofansif Orta Saha:

Mertens
Ziyech

Forvet:

İcardi
Batshuayi
Halil

Kırmızı-Kiralık

Mavi-Bonservis

Bence bu şekilde olacak. Gün sonunda 20 futbolcu kalır elimizde.

Gidenler yerine

1. Yerli Forvet
2. Yabancı Orta Saha
3. Yerli Kanat
4. Yabancı 10 numara
5. Yerli Sol Bek
6. Yerli/Yabancı Orta Saha

Sıkıntı şurada tabi

Kadroda anlık bu isimler gitse dahi

Muslera
Nelsson
Sanchez
Köhn
Torreira
Zaha
Ziyech
Mertens
İcardi
Batshuayi

olmak üzere 10 isim var yabancı. Sağ bek ve Orta saha da yabancı olacağı için 12 yabancı olacağız. Bunun dışında ofansif bölgeye alacağımız herhangi bir takviye yabancı olduğu an

1. Köhn
2. Zaha/Ziyech
3. Mertens

olacak şekilde sıralama ile kesinti olacak maç kadrosunda gelen her yabancı için. 11 seviyesinde oynayan Köhn en zayıf halka konumunda ama solbek olarak yerli ikamesi de yok onun seviyesinde dahi. Ziyech ve Zaha senelik 3-4.5 aralığında kontratlar alıyor. Mertens yaşına rağmen çok iyi katkı verdi ve yine yüklü bir sözleşme yapıldı. Haliyle yedek de olsa kadroda olması lazım ki katkı alalım.

Bats yeni geldi ve kadroda ikamesi olacak forvet yok yerli yabancı. Nelsson ve Sanchez'den birini yedek bırakmakta açıkçası sıkıntılı yan yana oynaması gereken bir ikili Abdulkerim düşüş trendine girdi bence 3-4 aydır.

Kadro mühendisliği çok doğru yapılmalı.

Orta Saha ve Sağ Bek kesinlikle çok üst düzey olmalı ki 12 yabancımız da seviyemizi arttırsın.

....)
başş.webp

Gelecek sezon kadromuz anlık:

Kaleciler:

Muslera
Günay
Jankat

Defans:

Kaan
Nelsson
Bardakçı
Sanchez
Emin
Köhn
Kazımcan

Orta Saha:

Torreira
Berkan
Demirbay
Gökdeniz
Eyüp
Oliveira

Kanatlar:

Barış
Zaniolo
Zaha
Kerem
Tete

Ofansif Orta Saha:

Mertens
Ziyech

Forvet:

İcardi
Batshuayi
Halil

Kırmızı-Kiralık

Mavi-Bonservis

Bence bu şekilde olacak. Gün sonunda 20 futbolcu kalır elimizde.

Gidenler yerine

1. Yerli Forvet
2. Yabancı Orta Saha
3. Yerli Kanat
4. Yabancı 10 numara
5. Yerli Sol Bek
6. Yerli/Yabancı Orta Saha

Sıkıntı şurada tabi

Kadroda anlık bu isimler gitse dahi

Muslera
Nelsson
Sanchez
Köhn
Torreira
Zaha
Ziyech
Mertens
İcardi
Batshuayi

olmak üzere 10 isim var yabancı. Sağ bek ve Orta saha da yabancı olacağı için 12 yabancı olacağız. Bunun dışında ofansif bölgeye alacağımız herhangi bir takviye yabancı olduğu an

1. Köhn
2. Zaha/Ziyech
3. Mertens

olacak şekilde sıralama ile kesinti olacak maç kadrosunda gelen her yabancı için. 11 seviyesinde oynayan Köhn en zayıf halka konumunda ama solbek olarak yerli ikamesi de yok onun seviyesinde dahi. Ziyech ve Zaha senelik 3-4.5 aralığında kontratlar alıyor. Mertens yaşına rağmen çok iyi katkı verdi ve yine yüklü bir sözleşme yapıldı. Haliyle yedek de olsa kadroda olması lazım ki katkı alalım.

Bats yeni geldi ve kadroda ikamesi olacak forvet yok yerli yabancı. Nelsson ve Sanchez'den birini yedek bırakmakta açıkçası sıkıntılı yan yana oynaması gereken bir ikili Abdulkerim düşüş trendine girdi bence 3-4 aydır.

Kadro mühendisliği çok doğru yapılmalı.

Orta Saha ve Sağ Bek kesinlikle çok üst düzey olmalı ki 12 yabancımız da seviyemizi arttırsın.
Dayı allah için bu kadar uzun yazma

Ne yazık ki şampiyonluk gerçekleri paspas altına süpürüyor bu takımın acil ihtiyaçları unutuluyor 102 puanla şampiyon olmuş olabiliriz ama eze eze olmadık eksikleri bariz belliydi.

Geçen sene Mertens ve Barış olmasa şampiyon olamazdık Icardi formsuz yedeği yok sağ bek Kaan'a bir şey olsa yine ne vereceği belirsiz Aurier var orta sahada Torreira'ya bir şey olsa yine tonla sorun olacaktı. Ndombele ve Oliveira'yı sadece besliyip antrenman yaptırıyorduk.

Bunca olaya rağmen zorlu bir şekilde şampiyon olmuşken 1 aydır en önemli mevkilere transfer olmaması akıl tutulmasıdır.
Eze eze şampiyonluk nasıl oluyor renkdas fb ye havadan penaltılar verilmeseydi yürüyerek şampiyon olurduk.Ama tabi eksiklerimiz bariz ortada Avrupa'da başarı için konuşuyorsak kesinlikle bir an önce halledilmesi lazım.

Hocam sondaki fb ve kragmruk dışında baya eze eze oldun daha kaç maç kazancan.

He kadronun eksiği çok dersen onu anlarım ve baya katılırım.

1 Gün Chelsea yetkilileri İstanbul'a gelmişler ve Fb'den Ferdi'yi 20 milyon euroya almışlar daha sonrasında ise Barış Alper Yılmaz'ı da almak istemişler ama Dursun başkan onun için paha biçilmez deyince haklısınız deyip geri İngiltere'ye dönmüşler.Daha sonrasında ise Barış Alper Yılmaz'ın sözleşmesi bittiğinde bonservissiz 1 şekilde kadroya katmışlar :D

reisler konu galatasaray olunca yorumcusundan duyumcusuna neden olumsuzluklar arka arkaya sıralanıyor gerçekten anlamıyorum kemerburgaza geçilecek orda bile yangın var neymiş orada antreman yapılmazmış herkes çok akıllı bir yönetim gerizekalı bunun nesine yangın yapılıyor anlaşma detayları bilinmiyor floryadan çıkma ile alakalı zaten 1.etap ve 2.etabı var yok yönetim binası içi bitmesinin imkanı yokmuş vay anasına kim girdi içine de fotosunu paylaştı dışardan video foto çekliyor yok efendim bitmedi cart curt bankalar birliğinden hala çıkılmadı diye anlatıyorlar reisler onun içinde tekrardan yetki alınacak yorumcular duyumcular hala çıkılmadı yapılmadı falan filan bilmeden sallanıyor bunlar yeni seçilen yönetim genel kurulda tekrardan yetki istenecek kafana göre ben bunu böyle yaptım diyemezsin g.kurulda karar alınması gerekiyor transfere girmiyorum bile takımın 8 tane 10 tane transfere ihtiyacı yok bjk gibi fb zaten her sene takım kuruyor. bu yangın her sene aynı ne zaman ilk kampa tam transferle gittik yapmayın allah aşkına yagın yapılsın yapılmasın demiyorum ama şimdi değil be agalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt