- 5 Eylül 2014
- 84.561
- 70.352
- 4.513
Gözlerini kapayınca bir anda akşamın oluyor, yapabilirsin!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gözlerini kapayınca bir anda akşamın oluyor, yapabilirsin!
Ara ara kolpa söylemler salmayı severim.Coufal diyorum ya bir aydır hirb
Katılmıyorum.Hocam sondaki fb ve kragmruk dışında baya eze eze oldun daha kaç maç kazancan.
He kadronun eksiği çok dersen onu anlarım ve baya katılırım.
Patlat bir Sübhaneke feramuzum utandir gsc yi2 saat geçti
Allah sana da iman versin
Küçümsediğin haraslinin oyuna katkısı ziyech zaha tete yunus kerem zani morutan yusuf 8lisinin toplamından daha fazladır muhtemelenCoufal
Haraslin
gibi TS ve BJK seviyesi topçular yazmayalım
Ziyech Zaha kariyerleri Haraslinin çok ötesinde yaşı 28 Şampiyonlar ligi başka bir seviye.Mesela Ziyech Manchterdan puanı tek başına aldı neredeyse.Kerem in çok hakkının yendiğini düşünüyorum.Eksikleri evet var ama skor katkısı cok fazla.Küçümsediğin haraslinin oyuna katkısı ziyech zaha tete yunus kerem zani morutan yusuf 8lisinin toplamından daha fazladır muhtemelen
Skor demedim zaten oyuna katkısı dedimZiyech Zaha kariyerleri Haraslinin çok ötesinde yaşı 28 Şampiyonlar ligi başka bir seviye.Mesela Ziyech Manchterdan puanı tek başına aldı neredeyse.Kerem in çok hakkının yendiğini düşünüyorum.Eksikleri evet var ama skor katkısı cok fazla.
Oyun katkısından kasıt ne mesela renkdas skor da bir oyun katkısı değil mi?Eğer asker oyuncu olarak düşünüyorsak bu tarz da oyuncu çok var.Skor demedim zaten oyuna katkısı dedim
Lukaku'yu falan alsalar üzülmem de Dybala'ya üzülürüm. Ciddi fark yaratacak bir adam.Dibala febe ye gidecek
Burak 30 atıyodu çarşamba pazarı gibi oynuyodunOyun katkısından kasıt ne mesela renkdas skor da bir oyun katkısı değil mi?Eğer asker oyuncu olarak düşünüyorsak bu tarz da oyuncu çok var.
Herkes gider biz kalırızrezil bir sezon bekliyor bizi