Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dursunbaskan1.webp

Umarım avrupa'da transfer sezonu bitince çöpe çıkmış isimlere gitmeyiz. zaten oturmuş takımımız var, 2-3 tane net adam alacaksın bunun içinde ağustos ayını falan bekleyip ucuza çözülmeye çalışılacaksa diyecek pek bir şey bulamıyorum.

Hocam sondaki fb ve kragmruk dışında baya eze eze oldun daha kaç maç kazancan.

He kadronun eksiği çok dersen onu anlarım ve baya katılırım.
Katılmıyorum.

Adana Demirspor maçında yenilebilirdik maçı Muslera tuttu 6-7 kurtarışı var bunların yarısı karşı karşıyaydı.

Aynı şekilde Kasımpaşa maçında rakip kırmızı görmese mümkün değil dönmezdi.

Karagümrük'le kritik maçta 1 tane net pozisyonumuz var o da Ziyech'in şutu onun hariç bulduğumuz goller yine tamamen bireysel yetenekle oldu.

İçeride Hatayspor'a karşı sadece 1 net pozisyonumuz var onun hariç pozisyonumuz yok maç berabere bitebilirdi.

Alanyaspor ilk yarı yine Nelsson sayesinde maçın içinde kaldık.

Bireysel yetenekle kazanılan bir şampiyonluk oldu güçlü oyun filan yoktu kendinizi kandıramayın bu yukarıda saydığım maçları arttırırım.

Sivas maçı iyiydi, Konyaspor maçı iyiydi bunlar hariç ne futbol oynadık müthişti diyebileceğimiz maç sayısı son haftalarda yoktu.

Küçümsediğin haraslinin oyuna katkısı ziyech zaha tete yunus kerem zani morutan yusuf 8lisinin toplamından daha fazladır muhtemelen
Ziyech Zaha kariyerleri Haraslinin çok ötesinde yaşı 28 Şampiyonlar ligi başka bir seviye.Mesela Ziyech Manchterdan puanı tek başına aldı neredeyse.Kerem in çok hakkının yendiğini düşünüyorum.Eksikleri evet var ama skor katkısı cok fazla.

Ziyech Zaha kariyerleri Haraslinin çok ötesinde yaşı 28 Şampiyonlar ligi başka bir seviye.Mesela Ziyech Manchterdan puanı tek başına aldı neredeyse.Kerem in çok hakkının yendiğini düşünüyorum.Eksikleri evet var ama skor katkısı cok fazla.
Skor demedim zaten oyuna katkısı dedim

Oyun katkısından kasıt ne mesela renkdas skor da bir oyun katkısı değil mi?Eğer asker oyuncu olarak düşünüyorsak bu tarz da oyuncu çok var.
Burak 30 atıyodu çarşamba pazarı gibi oynuyodun

Elmander 3 atıyodu ama makine gibi oynuyodun

Kıyas tam da bu rtaş

DÖ Nisan-Mayıs’ta kafayı Galatasaray’a faydalı insanların ayağını kaydırmaya harcadığı kadar kulübün istikbaline yorsaydı, şimdiye takımın eksikleri tamamlanmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt