Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Coufal felan alınmamalı bize 31 yaşında son dönemecteki adamlar gelmemeli.Kalite ile alakalı değil performansı düşer maddi getirisi olmaz 2 sene sonra bastonla Uygurlarız.

Eboueye bak yav. Ulan sen beş parasız kalıp fildişi sokaklarında aylak aylak gezerken bizim kulüp sana acıyıp yardım etti.

Galatasaray muhabirleri 1. kamp döneminde
-Taylan Antalyalı fena geliyor şu ana kadar kampın açık ara yıldızı bu sene hiç beklenmedik bir sürpriz yapabilir 8 numara transferine gerek kalmadı.

Tr ligini bizde boyle tanimliyoruz. Araplardan onceki son durak iste

Bunu degistirmemiz lzm ama bununla ilgili herhangi bi adim atilmiyor, bugun 34luk ilkay son sozlesmesini yapacagini bilmemize ragmen galatasarayli diye isteniyor mesela. Alacagi 7-8M maas umurumuzda dgl

27 yaş sınır olmalı.

Bunu degistirmemiz lzm ama bununla ilgili herhangi bi adim atilmiyor, bugun 34luk ilkay son sozlesmesini yapacagini bilmesine ragmen galatasarayli diye isteniyor mesela. Alacagi 7-8M maas umurumuzda dgl

27 yaş sınır olmalı.
Bana bir 10 numara dobçu söyle

Nevzat Dindar: "Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Galatasaray taraftarı rahat olsun."
5dJbLp_I_400x400.jpg

Bunu degistirmemiz lzm ama bununla ilgili herhangi bi adim atilmiyor, bugun 34luk ilkay son sozlesmesini yapacagini bilmemize ragmen galatasarayli diye isteniyor mesela. Alacagi 7-8M maas umurumuzda dgl

27 yaş sınır olmalı.

bunun sebebi ligin geri kalan para aklayan vasıfsız çöp takımlarıdır

Para var vakit var hala 32 yaşında sağ bek alırsak vay halimize. Coufal iyi oyuncu hem de bayağı iyi oyuncu ama kazın ayağı öyle değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt