- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Genç sagbek istiyo hoca2008de Çekleri eledikten sonra Baros almıştık şimdide Coufal mı alıcaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Genç sagbek istiyo hoca2008de Çekleri eledikten sonra Baros almıştık şimdide Coufal mı alıcaz
AyvalıkNereye Oral?
Yalancıyı sevmiyorlar ya salla bakalım.haşa
kendileri aksini talep etmediği sürece cins-i latif taifesine karşı hep nezaketi ön planda tutarım
@Hayri Cund senin nöbetinde goygoy yapanların bu nöbette sus pus olması hakkında ne düşünüyorsun ahberd?
Ne diyo lan bu
1 ay sonra 32 oluyor bideCoufal felan alınmamalı bize 31 yaşında son dönemecteki adamlar gelmemeli.Kalite ile alakalı değil performansı düşer maddi getirisi olmaz 2 sene sonra bastonla Uygurlarız.
Bi saka değilse gerçekhy dün akşam yayında ''haftaya bek açıklanabilir bu isim bisakka değil'' demiş
Bana bir 10 numara dobçu söyleTr ligini bizde boyle tanimliyoruz. Araplardan onceki son durak iste
Bunu degistirmemiz lzm ama bununla ilgili herhangi bi adim atilmiyor, bugun 34luk ilkay son sozlesmesini yapacagini bilmesine ragmen galatasarayli diye isteniyor mesela. Alacagi 7-8M maas umurumuzda dgl
27 yaş sınır olmalı.
BatshuayiBana bir 10 numara dobçu söyle
Şaban demedimBatshuayi
Tr ligini bizde boyle tanimliyoruz. Araplardan onceki son durak iste
Bunu degistirmemiz lzm ama bununla ilgili herhangi bi adim atilmiyor, bugun 34luk ilkay son sozlesmesini yapacagini bilmemize ragmen galatasarayli diye isteniyor mesela. Alacagi 7-8M maas umurumuzda dgl
27 yaş sınır olmalı.