Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gündemden uzak kaldım bjk rafayı almış sanırım iyiki biz almadık bu herif olivera 2 olucak başımıza bela olurdu Portekizli orta saha oyuncusundan uzak duralım
Yorumlardan anladığım 1-2 ay gayet iyi oynayabilen,genelde etrafındakilerin çok pozisyona soktuğu bi eleman.cokta kacirdigi oluyomus.bjk etrafını doldurmazsa sikinti

Yorumlardan anladığım 1-2 ay gayet iyi oynayabilen,genelde etrafındakilerin çok pozisyona soktuğu bi eleman.cokta kacirdigi oluyomus.bjk etrafını doldurmazsa sikinti
Kafasında Katar falan düşüncesi olan adam top oynamaz olivera ilk senesi bile tam istediğimiz gibi değildi Portekiz’den orta saha oyuncusu alınmaz netim bu konuda hepsi kırılgan adamlar

Kafasında Katar falan düşüncesi olan adam top oynamaz olivera ilk senesi bile tam istediğimiz gibi değildi Portekiz’den orta saha oyuncusu alınmaz netim bu konuda hepsi kırılgan adamlar
Oliveira cani isteyince oynuyo,doğru.zaten bjkyi İstanbullu arabistan olarak gören biri için çok çene yormamali.alex texeriranin transferinde yarattigi etki oldu biraz da nedense,onu hatırladım

Oliveira cani isteyince oynuyo,doğru.zaten bjkyi İstanbullu arabistan olarak gören biri için çok çene yormamali.alex texeriranin transferinde yarattigi etki oldu biraz da nedense,onu hatırladım
Ben söylüyorum hiç bi yol olmaz fenerin diego ribası gibi olur sonu teneke bağlayıp kovmaya çalışırlar

Katkı verse de bu tarz oyuncular,sampiyonluk gelmiyor her seferinde.takim olmak,omurgayi sağlam tutmak muhim
Rafayı çok bilmiyorum ama genelde zaten bu Portekiz brazilya Arjantin oyuncuları daha çok bireysel oynayan adamlar oluyor etrafı iyi olmadıkça bi halta yaramaz yani Mertens 2 gömlek üstün şu yaşında bişe bana göre

Dursun Özbek 1 aydır bizzat bana bırakın dediği Oğuz Aydın transferiyle uğraşıyordu dimi onu bile başaramıyor 2 senedir amatör branşlar rezalet haldeydi futbolda Erden Timur-Okan Buruk vardı şimdi futbola el attı orayıda kuratacak.

Burhan Can Terzi: "Hojbjerg, Galatasaraylı yöneticilere 'Benim önceliğim şu an İtalya ligi. İtalya'dan da 4 takım istiyor. Onlarla anlaşamadığım taktirde masaya otururum.' dedi." (Salt Futbol)

Ocak ayında da benzer bir şey yazmıştım. Eriksen, 8-10 için fiyat/performans olarak piyasada alınabilecek ideal isimlerden biri. Sezon boyu istikrarlı katkı alınabilecek karakterli bir oyuncu.

Hem de genç bir 6-8 alma alanı da açar. Orta saha rotasyonu nefes alır.

11 ay maça çıkılacak sezonda istikrarlı oynayamayacak herhangi bir isim eksi yazacak bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt