Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem var,baris var,yunus var.zaniolo,zaha ve ziyech var.oguzu ne yapacaz?
Neyine var.

Zaniolo dümdüz top sürüyor rakibe girer kırmızı yedirir İstanbulspor maçını kaybetseydik ne olacaktı hesabını kim verecekti.

Yunus ile Oğuz birbirinden hiç alakası olmayan bir oyuncu tiplemesi

Kerem gidiyor kalma ihtimali %1 bile değil.

Ziyech uzaktan istediği kadar gol atsın son 2 ayda oynadığımız futbolda Sivasspor maçı hariç tüm maçlar sınıfta kalır en iyi maçlarımızdan biri Konyaspor onda da Demirbay ve Ziyech yoktu rahat rahat kazandık.

Adminlerimizin affına sığınarak paylaşıyorum kaynağına güvenmediğiniz adamı paylaşmayın dediler ama. Bu çocuk Batshuayiyi ilk söyleyen cocuk tüm haberleri tutuyor diyemem ama ilk defa biriyle net direkt anlaştık yazdığını gördüm. Ne olur ne olmaz paylaşayım istedim

Almanya 3.liginde 7 gol 14 asist yapmış bu sene.

Bir futbolcu 8jk yerine Galatasaray'a gelmek isterse Emre Akbaba mı oluyor? 2 paragraf yazı yazıp anlattım. Fanatik 8jkli bir futbolcu bugün iki takımdan da teklif aldığında Galatasaray yerine 8jk'ye gitmek istiyorsa geri zekalıdır.
Bu değişkenlik gösterebilir üstad Olcay Şahan oynayabilmek için jkya gitmişti, yedek kulübesinde çürüme diye bir durumda var

Emre akbabayla oğuzun alakası ne heis
Reis şu manada demiştim Emre Akbaba'da Ali KOÇ'a gitmemek için o şekilde holigan gibi davrandı ve sonucu biliyoruz maalesef şampiyonluk verdi penaltıyla.
Arkadaş Oğuz Aydın GALATASARAY'a gitmek istiyorum diye kendini paralasın diyordu da ona örnek verdim.

Neyine var.

Zaniolo dümdüz top sürüyor rakibe girer kırmızı yedirir İstanbulspor maçını kaybetseydik ne olacaktı hesabını kim verecekti.

Yunus ile Oğuz birbirinden hiç alakası olmayan bir oyuncu tiplemesi

Kerem gidiyor kalma ihtimali %1 bile değil.

Ziyech uzaktan istediği kadar gol atsın son 2 ayda oynadığımız futbolda Sivasspor maçı hariç tüm maçlar sınıfta kalır en iyi maçlarımızdan biri Konyaspor onda da Demirbay ve Ziyech yoktu rahat rahat kazandık.
Oğuz için yangın yapmam... :)

Erden Timur olsaydı da Höjbjerg, MC Tomminay ve ismi geçen diğer bana göre ucuk isimleri alamazdık. En oluru Höjbjerg'in adı Milan ve Dortmund ile anılıyor ki ancak bunlar olmazsa bize düşerki bu da transferin son zamanlarında olur. Bu isimler yerine elimizde para da varken daha oluru olan kampa yetiştirebileceğimiz Dominguez, Frendrup vb gibi isimlere gitmemiz gerekiyordu. Şu an boşa zaman kaybediyoruz.
Pek tabii dediğiniz durum mümkün idi, ama verilen görüntüler-demeçler sayın Hatipoğlu aleyhine bir imaj çiziyor. O sebep ile beklentimi düşürüyorum. Yoksa Erden Bey devam ediyor olsa idi dahi yine erkenden bu seviye isimler kampa yetişmez idi diye düşünüyorum. Düşünceniz kendi fikrim ile örtüşmekte :hat:

Bu değişkenlik gösterebilir üstad Olcay Şahan oynayabilmek için jkya gitmişti, yedek kulübesinde çürüme diye bir durumda var
Oynama imkanı kısmı dışta tutulabilir evet. Bir takımda yedek kalması daha mümkünken, diğerinde 11'e transfer ediliyorsa oynayacağı kulübe gitmeyi istemesi anlaşılır ama Kerem Aktürkoğlu ve BAY'ın olası transferi ve 12 yabancı sınırı gündemdeyken iki teklif arasında bu bakımdan ciddi bir fark olduğunu düşünmüyorum.

Bankalar Birliğinden çıkalım transferde yapmayalım rakipler limit, ffp hiçbir şey dinlemezken Florya satışının yetkisi için uğraşalım onuda 2 gün sonra hiç edelim.

Adminlerimizin affına sığınarak paylaşıyorum kaynağına güvenmediğiniz adamı paylaşmayın dediler ama. Bu çocuk Batshuayiyi ilk söyleyen cocuk tüm haberleri tutuyor diyemem ama ilk defa biriyle net direkt anlaştık yazdığını gördüm. Ne olur ne olmaz paylaşayım istedim

Bana bunlarla gel

Pek tabii dediğiniz durum mümkün idi, ama verilen görüntüler-demeçler sayın Hatipoğlu aleyhine bir imaj çiziyor. O sebep ile beklentimi düşürüyorum. Yoksa Erden Bey devam ediyor olsa idi dahi yine erkenden bu seviye isimler kampa yetişmez idi diye düşünüyorum. Düşünceniz kendi fikrim ile örtüşmekte :hat:
Zaten ikisi arasında bir kıyaslama değildi niyetim. Sadece transfer konusunda yanlış bir politikada olduğumuzu düşünüyorum.

Yaşı 3. lig için biraz yüksekmiş. Düşük maliyetle denenebilir.

Bu işin Temmuz'u var Ağustos'u var Eylül'ü var ne acelemiz var.

Oynama imkanı kısmı dışta tutulabilir evet. Bir takımda yedek kalması daha mümkünken, diğerinde 11'e transfer ediliyorsa oynayacağı kulübe gitmeyi istemesi anlaşılır ama Kerem Aktürkoğlu ve BAY'ın olası transferi ve 12 yabancı sınırı gündemdeyken iki teklif arasında bu bakımdan ciddi bir fark olduğunu düşünmüyorum.
Bu sezon maç günü 11 inde herhangi bir sınırlama olmayacak , dolayısıyla yerlilerin gitme ihtimali çokta bağlamaz gibi , herneyse ben oguzun bu kadar üzerinde durulacak bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum zaten 🤓

gündemden uzak kaldım bjk rafayı almış sanırım iyiki biz almadık bu herif olivera 2 olucak başımıza bela olurdu Portekizli orta saha oyuncusundan uzak duralım

Kara domuzum moise kean fiorentinaya gidiyormuş offf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt