- 19 Mart 2014
- 28.118
- 29.583
- 2.598
Onu yaparsa hiç gelmesin. Bize holigan değil futbolcu lazım.Oğuz Aydın “ben Galatasaray’a gitmek istiyorum” diye rest çekmiyorsa gelmesin zaten, o seviyede bir IQ ile bir yol olmaz kendisinden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu yaparsa hiç gelmesin. Bize holigan değil futbolcu lazım.Oğuz Aydın “ben Galatasaray’a gitmek istiyorum” diye rest çekmiyorsa gelmesin zaten, o seviyede bir IQ ile bir yol olmaz kendisinden.
Cöp biraz abart oldu ama ben begenmiyorumEmre can nasıl çöp yav
fb tayfasina TFF mhk acımasız giydiridikleri için takdir ediyorumAllah yazdiysa bozsun
Ramos gibiOnu yaparsa hiç gelmesin. Bize holigan değil futbolcu lazım.
Salmaz bence diri baya ama zor transfer olur bir de maaş çok isteyebilir sanki. Şimdi ona 3-3.5 versen diğerlerini rahatsız edebilirCöp biraz abart oldu ama ben begenmiyorum
Ayrica bize gelirse iyice salar gibi bir hava seziyorum kendisinde
Ramos futbolcunun kralı Gökhan.Ramos gibi![]()
Haluklar bu gece yokmu
Siirtspor başını alır...İlkay’ı yıllık 6 milyon Euro’ya getirebilirsen Siirtspor da alır.
Bu arada çok söven olacak ama şu piyasada Oğuzlar ve Yusuf Sarılar için uçuşan paraların yanında Yusuf Yazıcı’yı alırım hem Mertens’le dönüşümlü oynatırım hem forvet yedeği yaparım.
Bu ligin hala çok üstünde milli takımda bir katkı veremese de çok iyi sezon geçirdi Başakşehir falan alırsa arkasında ağlarız gene. Daha 27 yaşında.
Bu ligde çok güzel işler de yaptı. Çok gereksiz bir algı var bu adama karşı.
8jk yerine Galatasaray’a gitmekte ısrar etmenin holiganlıkla ne alakası var? Konu vizyon, konu profesyonel bir futbolcunun önceliklerinin ne olması gerektiği, ne holiganlığı.Onu yaparsa hiç gelmesin. Bize holigan değil futbolcu lazım.
İlkay’a TSL'de oynaması için 6 milyon Euro teklif etmeyi düşünenler kadar başını almaz.Siirtspor başını alır...
İndirsin uçakları görür o etkiyi yetkiyi tepkiyi, 2-3 tane moron dinazor kulübün sahibi sanıyor kendilerini. Geberselerde şöyle bi rahat nefes alsakbir teorim..
Dursun 6 Temmuzdaki yetki kongresinde ters bir sonuç almaktan çok korkuyor ve herhangi bir harcama / hareket yapmıyor gibi kafamda dönüyor bu iş. (yüksek bonservislerli transferler adına)
15 verelim derdimBoey’i 10m’a geri alabilirsiniz deseler ne derdiniz?
TSL de değil çocukluk aşkında... Gelirse de bunu sanmayanlar başını alır.İlkay’ın 6 milyon Euro’ya TSL’de oynayacağını sananlar kadar başını almaz.
Boeyi herkes ister , Münüh öyle birşey demezBoey’i 10m’a geri alabilirsiniz deseler ne derdiniz?
Çok net alanın elinde patlar.Yusuf Yazıcıyı bedava verseler almam 40 yaşındaki veteranlar gibi durarak oynayan çöpün teki. Bize tempolu ısıran adamlar lazım