- 29 Ocak 2023
- 9.418
- 5.502
- 1.068
Yerli adam alınacaksa yasin ve emirhan ilkhan alınmalı gerisi gereksiz.Yasin 18 yaşında çocuk bu sene full geçen sene de iyi kötü oynadı.Para vereceksen böyle adamlara vericeksin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boşver. 10 no yapsın o yaraticiligi Ziyech yapsın. Göbeği sağlam tutmaliyizBaba ben Appiah Lemina gibi adam istiyorum oraya bu adam o ayarda değil
Forumda bir delilik hali mevcut, hemfikir falan değil çoğu bence3 e 4 e vermiyorlar işte tüm kaynaklar aynısını söylüyor , o yüzden gitsin nereye gidiyorsa forumca hemfikiriz sanırım. Konu kapanmıştır.
Abi Ziyech e güvenerek yola çıkmak bana biraz fantezi geliyor. Ayrıca Gs nin oynayacağı maçların %80 ni Türkiye Ligi'nde. Bu maçların kaçında göbeği sağlam tutmamız gerekiyor ki BarışımBoşver. 10 no yapsın o yaraticiligi Ziyech yapsın. Göbeği sağlam tutmaliyiz
Azizim keşke sergionun atletiğini bulabilsekAbi Ziyech e güvenerek yola çıkmak bana biraz fantezi geliyor. Ayrıca Gs nin oynayacağı maçların %80 ni Türkiye Ligi'nde. Bu maçların kaçında göbeği sağlam tutmamız gerekiyor ki Barışım
Hojberg ve lamine camara alacaz isteBaba ben Appiah Lemina gibi adam istiyorum oraya bu adam o ayarda değil
Yok fofana içindi o@Onur Bakır Hojberg gelirse herhangi bir nude kampanyası yapacak mısın? WhatsApp tan @Murat Durmaz habire ben yazamam utanırım sen yaz diyor da![]()
Yunus'un ADS performansı > Oğuz'un Alanya performansı diyebilirim. Büyük takımda sürekli kapalı savunmaya oynamak zordur, Yunus gibi üst düzey teknik kapasitesi olan bir oyuncu bile tam anlamıyla bu problemi çözemedi. Oğuz iyi bir rotasyon oyuncusu olur sonuçta belli bir seviyesi var ama gereğinden fazla bonservis kesinlikle verilmemeli. Kerem-Barış-Yunus bulunan bir rotasyonda Oğuz 4. isim olabilir.
Naber lan GSC Kestanesi?Boşver. 10 no yapsın o yaraticiligi Ziyech yapsın. Göbeği sağlam tutmaliyiz
Bana kalsa Ziyechi gönderirim ama o var elde. John ariasi alırdım. Kolombiya milli takimindada oynuyor. Davinsona arkadaş isteAbi Ziyech e güvenerek yola çıkmak bana biraz fantezi geliyor. Ayrıca Gs nin oynayacağı maçların %80 ni Türkiye Ligi'nde. Bu maçların kaçında göbeği sağlam tutmamız gerekiyor ki Barışım
Sergenim vardır bildiğinHojberg ve lamine camara alacaz iste
İyiyim liboşum höjbergimizi izliyorumNaber lan GSC Kestanesi?
O iş imkansızİyiyim liboşum höjbergimizi izliyorum
İmkansız diye birşey yokturO iş imkansız
6-7 m euro veren varsa direkt oraya versinler. 4ten yukarı çıkılmamalı resmen delilik. Öyle yüksek bonslu gelip de yararlı olan yerli kim var hiç bilmiyorum6-7 milyona oğuzu almak nerden baksan ahmaklık.yusuf kabadayıyi alsınlar illa biri gelecekse.fanatik cimbomlu üstelik.berat lus ve berk kizildemir gibi iki saf yetenek var daha kanatta,mal bunlar ya.