Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli adam alınacaksa yasin ve emirhan ilkhan alınmalı gerisi gereksiz.Yasin 18 yaşında çocuk bu sene full geçen sene de iyi kötü oynadı.Para vereceksen böyle adamlara vericeksin.

Boşver. 10 no yapsın o yaraticiligi Ziyech yapsın. Göbeği sağlam tutmaliyiz
Abi Ziyech e güvenerek yola çıkmak bana biraz fantezi geliyor. Ayrıca Gs nin oynayacağı maçların %80 ni Türkiye Ligi'nde. Bu maçların kaçında göbeği sağlam tutmamız gerekiyor ki Barışım

Yunus'un ADS performansı > Oğuz'un Alanya performansı diyebilirim. Büyük takımda sürekli kapalı savunmaya oynamak zordur, Yunus gibi üst düzey teknik kapasitesi olan bir oyuncu bile tam anlamıyla bu problemi çözemedi. Oğuz iyi bir rotasyon oyuncusu olur sonuçta belli bir seviyesi var ama gereğinden fazla bonservis kesinlikle verilmemeli. Kerem-Barış-Yunus bulunan bir rotasyonda Oğuz 4. isim olabilir.

Okan hocanın oynattığı sistemde Oğuz Yunusdan çok daha faydalı olurdu

Abi Ziyech e güvenerek yola çıkmak bana biraz fantezi geliyor. Ayrıca Gs nin oynayacağı maçların %80 ni Türkiye Ligi'nde. Bu maçların kaçında göbeği sağlam tutmamız gerekiyor ki Barışım
Bana kalsa Ziyechi gönderirim ama o var elde. John ariasi alırdım. Kolombiya milli takimindada oynuyor. Davinsona arkadaş iste

6-7 milyona oğuzu almak nerden baksan ahmaklık.yusuf kabadayıyi alsınlar illa biri gelecekse.fanatik cimbomlu üstelik.berat lus ve berk kizildemir gibi iki saf yetenek var daha kanatta,mal bunlar ya.

Bugün Marvin Obuz diye bir çocuğun da ismi geçti o da sağ kanat Alman.

6-7 milyona oğuzu almak nerden baksan ahmaklık.yusuf kabadayıyi alsınlar illa biri gelecekse.fanatik cimbomlu üstelik.berat lus ve berk kizildemir gibi iki saf yetenek var daha kanatta,mal bunlar ya.
6-7 m euro veren varsa direkt oraya versinler. 4ten yukarı çıkılmamalı resmen delilik. Öyle yüksek bonslu gelip de yararlı olan yerli kim var hiç bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt