- 26 Ocak 2021
- 41.056
- 40.307
- 3.078
Mckennie ye 15 milyonmu veriyorlarmış bonuslarla birlikte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soruşturuyorlar ama benim duyduğum bizle beraber Hojbjerg'i baya istiyorlar Fred'i 8 yapıp yanına defansif özellikleri olan bir oyuncu alacaklar Mckkennie pek ihtimal vermem.Mckennie ye 15 milyonmu veriyorlarmış bonuslarla birlikte
14-15+ bonus diyo. 20 yi bulurMckennie ye 15 milyonmu veriyorlarmış bonuslarla birlikte
sağ beke 3.5 4 maaş veremeyiz
aynı bonservise gelseler bile maliyetleri arasında 2 kat fark olacak
scout ekibine de güveniyorum boey, barış, kerem, nelsson, hatta mohammed. hepsi tutacak diye bir şey yok.
oyuncu da boş oyuncu değil belli ki ilgilenen takımlar ortada
Derin Galatasaray böyle bir şey...
nelsson'u niye yazmadın?Bak ne güzel isimleri saymışsın geldiği fiyatları da yazsaydın keşke ve beklentiyi de.
Kerem bedava geldi
Barış 2€ geldi
Boey 1.5€ civarı geldi
Mohamed kira+bonservis 5€ civarı
Hiçbiri fiyatı altında ezilecek bir duruma düşmedi hepsi geldiğinde ana parça değil rotasyon olarak görüldü alternatifleri daima vardı, şuan sağbek yok misyonu da yüksek olacak, yine altını çizerek söylüyorum oyuncuya karşı değilim 10€ bonservise karşıyım, Nelsson geldiği transfer dönemi ne paralara Morutan Cicaldau geldiğini de unutmayalım, onlarında maaşları düşük ve yıldız adaylarıydı sonları ortada, bu fiyatların altında ezilen oyuncular çok.
Bize gelmeyi ta ozamandan kafasına koymuş olarak yorumladımDoue liginde son 3 maç kesik yemiş neden acaba?
Bu olmazSorloth
Tadic Samardzic İrfan
McKenie Fred
Ferdi Dijiku Becao Odayı
Livakovic
Vay babayin