Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fiorentina Juventusun Moise Keani 13+5 milyona alacakmis. Para mi bulmuslar

sağ beke 3.5 4 maaş veremeyiz

aynı bonservise gelseler bile maliyetleri arasında 2 kat fark olacak

scout ekibine de güveniyorum boey, barış, kerem, nelsson, hatta mohammed. hepsi tutacak diye bir şey yok.

oyuncu da boş oyuncu değil belli ki ilgilenen takımlar ortada

Bak ne güzel isimleri saymışsın geldiği fiyatları da yazsaydın keşke ve beklentiyi de.

Kerem bedava geldi
Barış 2€ geldi
Boey 1.5€ civarı geldi
Mohamed kira+bonservis 5€ civarı

Hiçbiri fiyatı altında ezilecek bir duruma düşmedi hepsi geldiğinde ana parça değil rotasyon olarak görüldü alternatifleri daima vardı, şuan sağbek yok misyonu da yüksek olacak, yine altını çizerek söylüyorum oyuncuya karşı değilim 10€ bonservise karşıyım, Nelsson geldiği transfer dönemi ne paralara Morutan Cicaldau geldiğini de unutmayalım, onlarında maaşları düşük ve yıldız adaylarıydı sonları ortada, bu fiyatların altında ezilen oyuncular çok.

Aston ilgilenmis McKennie ile ve oyuncu onlardan "Top Player" maas istemesi yüzünden anlasamamislar. Astonun en cok maas alan oyuncular 4-5 net götürüyor. PL takimindan 4-5 milyon isteyen, Fbden kac ister acaba?

Bu arada bence on numara ya da diğer orta saha da fransadan gelecek. Hatipoğlu geçen oralardaydı Cenk Ergünle.

Bak ne güzel isimleri saymışsın geldiği fiyatları da yazsaydın keşke ve beklentiyi de.

Kerem bedava geldi
Barış 2€ geldi
Boey 1.5€ civarı geldi
Mohamed kira+bonservis 5€ civarı

Hiçbiri fiyatı altında ezilecek bir duruma düşmedi hepsi geldiğinde ana parça değil rotasyon olarak görüldü alternatifleri daima vardı, şuan sağbek yok misyonu da yüksek olacak, yine altını çizerek söylüyorum oyuncuya karşı değilim 10€ bonservise karşıyım, Nelsson geldiği transfer dönemi ne paralara Morutan Cicaldau geldiğini de unutmayalım, onlarında maaşları düşük ve yıldız adaylarıydı sonları ortada, bu fiyatların altında ezilen oyuncular çok.
nelsson'u niye yazmadın? :asd:

7 verdik ezilmedi, önemli olan doğru oyuncuyu bulabilmek, doue de uygun profil gibi duruyor.

diğerleri kadar noname değil fiyatın sebebi de bu. romanya liginden değil fransa liginden romanın vs takip ettiği oyuncuyu alıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt