Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
..

Ekli dosyalar

• IMG_0972.webp
    IMG_0972.webp
    35 KB · Görüntüleme: 79
Formamızı terletmis en hain topcularin başında gelir Zaniolo bu saatten sonra.

Anasına sövdükleri Roma taraftarı gtünü az kaldı bicakliyordu. O postlari bile tutuyor. Koz için yaptığına bak.

Roma transferininde de böyle yıldırmıştı adamlari. Sezon sonu 30'a satacaklari yerde bize 5 taksitle 15'e bıraktılar. Şimdi aynı zararı bize vermeye çalışıyor.

@Alper Altun zanioloya futbol cahili dedim diye 4 ay banlandım

Oyuncumuza mal ve dallama diyip hakaretler yağdıran bu şahıs bakalım ne kadar ceza alacak
Ceza bekçisi misin? Zaniolo mal zaten gitmiş tüm GS resimlerini kaldırmış bundan dolayı da ceza verilmeyecek. Adam olamamış birine adamlık gösterilmez.

Sosyal medyayi yonetenler az akilliysa yarin gunaydin paylasimini zaniolo fotografiyla yaparlar

Yetti artik her gitmek isteyeni 3 kurusa birakmamiz, bi enayi biziz
öyle bi ahmak .evladı ki zaniolo. paylaşsak kötü yorum yapar altına. aşırı ayar oldum bu sakat çöpe. sanki son 3 senedir top oynadı da yıldız triplerine girdi

Son zamanlarda bu arkadaş sürekli karşıma çıkıyo gerçekci olmak gerekirse bu inşaatı kulübün yapmasına imkan yok ve anladığım kadarı ile tüm borçlarda kapanmıyor kendi yapsın yapmasın

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nasıl imkanı yok ?

tüm projedeki tüm blokları aynı anda başlatamazsın - şantiye planı öyle bir iş değil ...

zaten aynı anda 3 max 4 blok olarak yapacaksın genel olarak.

kemerburgaz'ın inşaatı 5 belki 6 apartman bloğu kadar iş(flroyada 5 katın üstü yok) - hatta daha teknik detayları vardır spor kompleksi olacağı için.

yap - sat
yap - sat
yap - sat

diye gidersin ama DOĞRU planlama yaparak DOĞRU iş yapan adama yaptırarak DOĞRU ve HAYVAN denetim yaparsan bal gibi yaparsın.

kemerburgaz için büyük işlerden ekipler gelip gelip gidiyordur. sen kendin yaptıracağın mantıkta X şirkete direkt inşaat parası vereceksin. daire falan vermeyeceksin.

birde tüm divanda daha proje başlamadan yap abi satış zengin üyelerine ...2şer 3 er daire alsınlar zaten başlangıç finansmanın olur.

zor işler değil

Dursun başkan sanki tüm metrajı ilk günden yapacakmış gibi imkansız gösteriyor bu işi. Riva'da sadece kolon kiriş döşeme anlaşmasında zaten berbat edilmiş iş. Florya'da böyle bir hata falan affetmez.

ayrıca Tüm işi pay karşılığı üstlenecek firmayıda sorgularım ... ne kadar maddi döngüsü olacak diğer işleri yanında mesela bu iş için? GS 'Ye iş yaparken öyle klasik müteahhit kafası bas-geç yapamazsın - yaptırılmamalı.

gerçekten o kadar zor değil.

tek kritik - sıcak para döngüsünü sağlaman lazım.

Sosyal medyayi yonetenler az akilliysa yarin gunaydin paylasimini zaniolo fotografiyla yaparlar

Yetti artik her gitmek isteyeni 3 kurusa birakmamiz, bi enayi biziz
Öyle saça böyle tarak lazım harbiden. İlk defa bir oyuncudan zarar etmeyiz böyle salaklıklara tahammül gösterilmemeli, maksat bu ise gerekirse 0 yazılsın o da 3 yıl sonra Eyüpspor'a filan gider heralde bu kafa ile.

Bahane hazir, soruldugu zaman mister ile anlasamadim ve o yüzden kaldirdim resimleri der zani bey.

Nasıl imkanı yok ?

tüm projedeki tüm blokları aynı anda başlatamazsın - şantiye planı öyle bir iş değil ...

zaten aynı anda 3 max 4 blok olarak yapacaksın genel olarak.

kemerburgaz'ın inşaatı 5 belki 6 apartman bloğu kadar iş(flroyada 5 katın üstü yok) - hatta daha teknik detayları vardır spor kompleksi olacağı için.

yap - sat
yap - sat
yap - sat

diye gidersin ama DOĞRU planlama yaparak DOĞRU iş yapan adama yaptırarak DOĞRU ve HAYVAN denetim yaparsan bal gibi yaparsın.

kemerburgaz için büyük işlerden ekipler gelip gelip gidiyordur. sen kendin yaptıracağın mantıkta X şirkete direkt inşaat parası vereceksin. daire falan vermeyeceksin.

birde tüm divanda daha proje başlamadan yap abi satış zengin üyelerine ...2şer 3 er daire alsınlar zaten başlangıç finansmanın olur.

zor işler değil

Dursun başkan sanki tüm metrajı ilk günden yapacakmış gibi imkansız gösteriyor bu işi. Riva'da sadece kolon kiriş döşeme anlaşmasında zaten berbat edilmiş iş. Florya'da böyle bir hata falan affetmez.

ayrıca Tüm işi pay karşılığı üstlenecek firmayıda sorgularım ... ne kadar maddi döngüsü olacak diğer işleri yanında mesela bu iş için? GS 'Ye iş yaparken öyle klasik müteahhit kafası bas-geç yapamazsın - yaptırılmamalı.

gerçekten o kadar zor değil.

tek kritik - sıcak para döngüsünü sağlaman lazım.
tamam reis işte kendin söyledin o sıcak parayı spor kulübü karşılayamaz şuanki türkiyede

Ceza bekçisi misin? Zaniolo mal zaten gitmiş tüm GS resimlerini kaldırmış bundan dolayı da ceza verilmeyecek. Adam olamamış birine adamlık gösterilmez.
Önceden farketmişim adam olmadığını boşa 4 ay ceza almışım desene :)

İade i itibar için " gsc reis-i cumhur " tagı uygundur

Transfer mi yeni bir manita mi diye sorulunca manita diyecek kaç renkdasim var

tamam reis işte kendin söyledin o sıcak parayı spor kulübü karşılayamaz şuanki türkiyede
spor kulübü karşılamıyor üstadım ...

projeyi onaylat - X firma ile anlaşmanı kurul onayı ile yap (sadece inşaat için) - aç fon hesabını - sonra üyelere sat ? direkt sat abi 4 sene sürsün proje isterse - sonuçta mal karşılığı peşin GS ye yatırım yapmış olurlar.

çok basit yav. 15-20 daire satsan kurulu proje başlamadan protkol imzası ile çok çok çok rahat başlatırsın inşaatını... o yapılırken aynısını devamı için yapacaksın. sonuçta insşaattan kat kat fazla gelir ile kar etmiyecekmisin burdan...

%30 max satışına inşaatını karşılarsın zaten - belki daha azına.

zaten kolay değil - kontrol - süreç yönetimi ve denetleme anoooormal önemli.

Transfer mi yeni bir manita mi diye sorulunca manita diyecek kaç renkdasim var
manitadan ziyade AKILLI bir kadınla tanışmayı tercih ederim. bu denklem olamdan hayatımdakiler GS'nin transferini hızlandırmıyor ne de olsa - ben keyifli bir ilişki kurarım - gs transferi değişmez zaten

zayıf soru oldu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt