Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 41.863
- 24.387
- 3.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hoca şu dallamayi süründürün yönetimle
@Alper Altun zanioloya futbol cahili dedim diye 4 ay banlandımGercekten mal biri,ailesi oglu tomasso ile de ilgilenmemis pek.oyle bi cocuk böyle bi salaktan nasil çıkmış anlamadim
Ceza bekçisi misin? Zaniolo mal zaten gitmiş tüm GS resimlerini kaldırmış bundan dolayı da ceza verilmeyecek. Adam olamamış birine adamlık gösterilmez.@Alper Altun zanioloya futbol cahili dedim diye 4 ay banlandım
Oyuncumuza mal ve dallama diyip hakaretler yağdıran bu şahıs bakalım ne kadar ceza alacak
öyle bi ahmak .evladı ki zaniolo. paylaşsak kötü yorum yapar altına. aşırı ayar oldum bu sakat çöpe. sanki son 3 senedir top oynadı da yıldız triplerine girdiSosyal medyayi yonetenler az akilliysa yarin gunaydin paylasimini zaniolo fotografiyla yaparlar
Yetti artik her gitmek isteyeni 3 kurusa birakmamiz, bi enayi biziz
Son zamanlarda bu arkadaş sürekli karşıma çıkıyo gerçekci olmak gerekirse bu inşaatı kulübün yapmasına imkan yok ve anladığım kadarı ile tüm borçlarda kapanmıyor kendi yapsın yapmasın
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Öyle saça böyle tarak lazım harbiden. İlk defa bir oyuncudan zarar etmeyiz böyle salaklıklara tahammül gösterilmemeli, maksat bu ise gerekirse 0 yazılsın o da 3 yıl sonra Eyüpspor'a filan gider heralde bu kafa ile.Sosyal medyayi yonetenler az akilliysa yarin gunaydin paylasimini zaniolo fotografiyla yaparlar
Yetti artik her gitmek isteyeni 3 kurusa birakmamiz, bi enayi biziz
Hangi mister ile anlaşmış ki bu hıyar ağasıBahane hazir, soruldugu zaman mister ile anlasamadin ve o yüzden kaldirdim resimleri der zani bey.
tamam reis işte kendin söyledin o sıcak parayı spor kulübü karşılayamaz şuanki türkiyedeNasıl imkanı yok ?
tüm projedeki tüm blokları aynı anda başlatamazsın - şantiye planı öyle bir iş değil ...
zaten aynı anda 3 max 4 blok olarak yapacaksın genel olarak.
kemerburgaz'ın inşaatı 5 belki 6 apartman bloğu kadar iş(flroyada 5 katın üstü yok) - hatta daha teknik detayları vardır spor kompleksi olacağı için.
yap - sat
yap - sat
yap - sat
diye gidersin ama DOĞRU planlama yaparak DOĞRU iş yapan adama yaptırarak DOĞRU ve HAYVAN denetim yaparsan bal gibi yaparsın.
kemerburgaz için büyük işlerden ekipler gelip gelip gidiyordur. sen kendin yaptıracağın mantıkta X şirkete direkt inşaat parası vereceksin. daire falan vermeyeceksin.
birde tüm divanda daha proje başlamadan yap abi satış zengin üyelerine ...2şer 3 er daire alsınlar zaten başlangıç finansmanın olur.
zor işler değil
Dursun başkan sanki tüm metrajı ilk günden yapacakmış gibi imkansız gösteriyor bu işi. Riva'da sadece kolon kiriş döşeme anlaşmasında zaten berbat edilmiş iş. Florya'da böyle bir hata falan affetmez.
ayrıca Tüm işi pay karşılığı üstlenecek firmayıda sorgularım ... ne kadar maddi döngüsü olacak diğer işleri yanında mesela bu iş için? GS 'Ye iş yaparken öyle klasik müteahhit kafası bas-geç yapamazsın - yaptırılmamalı.
gerçekten o kadar zor değil.
tek kritik - sıcak para döngüsünü sağlaman lazım.
Önceden farketmişim adam olmadığını boşa 4 ay ceza almışım deseneCeza bekçisi misin? Zaniolo mal zaten gitmiş tüm GS resimlerini kaldırmış bundan dolayı da ceza verilmeyecek. Adam olamamış birine adamlık gösterilmez.
spor kulübü karşılamıyor üstadım ...tamam reis işte kendin söyledin o sıcak parayı spor kulübü karşılayamaz şuanki türkiyede
manitadan ziyade AKILLI bir kadınla tanışmayı tercih ederim. bu denklem olamdan hayatımdakiler GS'nin transferini hızlandırmıyor ne de olsa - ben keyifli bir ilişki kurarım - gs transferi değişmez zatenTransfer mi yeni bir manita mi diye sorulunca manita diyecek kaç renkdasim var