Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlız geçen yaz okadar transfer edildi "Erden Bey" ekipte iken; kaçından gerçekten verim aldık? Bir çok transfer'den nerdeyse sıfır verim aldık. Zaha, Tete, N'Dombele, vs...
Ben Erden Bey'i transferden ayrı tutuyorum; isabet oranı, memnuniyet tartışılır elbette ama demek istediğim transfer özelinde değil idi.

Haluk Yürekli Ertem Şener’e doğru evriliyor iyice. Dursun Özbek transfer yapılacak demiş de acele etmeyecekmişiz. Son 2 transfer döneminde de Sağ Bek ve ortasaha aldık, sonuçlar Ndombele ve Aurier. Bekleyip bekleyip son gün vasatları indirdikten sonra yangın yapsak da bi halta yaramıyor.

Haluk Yürekli: "2. kampa kadar oyuncular yetişmezse bende yangın tayfaya katılacağım."

Haluk Yürekli: "Şampiyon olmuş bir takım varken bu yangın bana biraz tuhaf geliyor."
1 aydır net şu ruh halindeyim, Haluk ağabeyimiz boşa yangın yapıyorsunuz diyor. Şampiyonluk geride kaldı. Geçti gitti. Şu andan sonra ne yapacağız? Ondan haber ver reisim.

Birileri kapmadan ucuza romenlerin mavi kafali herifini al bari. Biraz beke benziyo

2. kampa kadar yangın yasaklanmıstır

Şunu atıyorum 5 kiralama 15 şarta bağlı opsiyonla kiralayacağımıza direkt 10'a falan satak. Gerçi 10 verecek var mıdır şüpheli ama

Daha vakit var, kampa yetişir yetişmez falan yahu bunlar nasıl açıklamalar, işte tamda ozamanlara elde kalmış çürük çarıklar kalıyor ndomble gibi. Kapan kapıyor. Madem güçlüsün paran var al kardeşim, illallah ettim şu bizimkilerin çingene pazarlıklarından. kıçı kırık batmış bitmiş tjk bile gözünü karartmış. Hocan belli eksiğin belli kamp tarihin herşeyin belli be kardeşim.

Sizin WhatsApp grubunuz falan mı var? Toplu bir halde ilk günden neyin yangınını yapıyorsunuz? Harbiden anlamıyorum... 50 puan fark yemiş takımın taraftar gazını almak için servet döküp aldığı oyuncular yüzünden mi?

Geçen sene show yaptık da ne oldu? Transferler başarısız denildi. Valla alacağımız isimlerden ziyade kişilikler ve oyuncuların hedefleri daha önemli. Bir Abdül aldık adamın yaptığını 20 tane fener 20 tane de eziklerin yaptığı transfer yapamadı. Bir boey aldık millet bu kim hahaha derken adamı postalarken azmi ile yaptıklarını bu ülkede kimse yapamadı. Oynadığı ligin sonuncusu takımdan bir defans oyuncusu aldık marcao gitti diye herkes ağlıyordu. 2. Ligden bir kerem aldık bir barış aldık birine 15 den aşağı gitmez diyoruz diğerinin pahasını biçemiyoruz.

Bırakın gardaşım yok şuna şu parayı vermiyolar buna bu parayı vermiyorlar diye sızlanmayı. Doğru adamı doğru paraya getirelim yeter. Yeter ki gelenin karakteri olsun hedefi olsun...

Muslera
Assignon Sanchez Abdul Kohn
Torreira Pasalic Haidara
Ziyech Icardi BAY

Bu kadro ile Bats ve Mertens boşa çıkıyor ama Avrupa için ideal.
BAY Icardi Zaha da olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt