Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Ya veremediği paslar kesinlikle şu moda girmiş
Şarkı ne alaka yav

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya veremediği paslar kesinlikle şu moda girmiş
Sarkıyı bende anlamadım da sarkısız halini bulamadımŞarkı ne alaka yav![]()
Onlar da ayrı bi salak, aynı bölgeye daha 3 ay önce 10 milyon küsüre muçi diye Arnavutluk milli takım yedeğini almadı mı bunlar, Allahtan rakiplerimiz mal Dursunla idare ediyoruzBjk 2005-2006 sezonu gibi bi sezon yaşayabilir
Şunu atıyorum 5 kiralama 15 şarta bağlı opsiyonla kiralayacağımıza direkt 10'a falan satak. Gerçi 10 verecek var mıdır şüpheli ama
Silik hali gol kralıIcardi var lan bu takımda, sakatlığını tamamen atlatır da inş bu seneki silik performansının acısını çıkarır önümüzdeki sezon.
Kadro mühendisliğinin içinden geçiyor herifler. Birbiriyle alakası olmayan bi takım kuruyorlarOnlar da ayrı bi salak, aynı bölgeye daha 3 ay önce 10 milyon küsüre muçi diye Arnavutluk milli takım yedeğini almadı mı bunlar, Allahtan rakiplerimiz mal Dursunla idare ediyoruz
Fizik gücü yerine gelse 35i bulacak kralSilik hali gol kralı
Aynen, ota bka 30-40 milyonlar havada uçuyor, 25 milyon nakit olan gelsinOyuncumuzun degerini dusurmeye calismaktan vazgec.
Fiorentina: "GSC forumda Uğur diye bir lawuk Zaniolo'yu beğenmiyormuş. O yüzden 20 milyon yerine 5 milyon veriyoruz"Oyuncumuzun degerini dusurmeye calismaktan vazgec.
2005-2006 da da bi gazla ilerlemisler.del bosque,kleberson,okan buruk ,aiton vsOnlar da ayrı bi salak, aynı bölgeye daha 3 ay önce 10 milyon küsüre muçi diye Arnavutluk milli takım yedeğini almadı mı bunlar, Allahtan rakiplerimiz mal Dursunla idare ediyoruz
Kuş beyinliler nolcakKadro mühendisliğinin içinden geçiyor herifler. Birbiriyle alakası olmayan bi takım kuruyorlar
Koçu üzemezler2005-2006 da da bi gazla ilerlemisler.del bosque,kleberson,okan buruk ,aiton vs
Kaanın ameliyat durumu var, Dubua olur belki ordaIcardi
Bay-mertens-ziyech
Torreira-demirbay
Köhn-apo-sanchez-kaan
Muslera
Playoffa böyle çıkarız heralde
Zani'den vaz mı geçiyorlar? Yoksa giden bir santraforları mı var?Kara domuzum moise kean fiorentinaya gidiyormuş offf
Temmuza kadar transferde hareketlilik olmaz.