Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiç bir projenin zaten bu yönetim süresinde bitme ihtimali yok.

hatta bir sonraki yönetimin süresi bile yetmeyebilir.

diyorum ya baştan satış yaparsan - üyelere pazarlarsan bir çağrı yapıp ... zenginler kulübe bu yoldan destek vermiş olurlar - fenerdeki gibi direkt para sokulmuyor bizde nede olsa.

BB'den çıkıp inşaatı başlatırsın bana göre... tüm proje zınk diye bitmek zorunda değil - etap etap yap. belki gün gelecek arazinin geri kalanını konut yapmayacaksın. hiç ama hiç belli olmaz o işler.

düşünün yani rivayı KOOOMPLE anlaşılmasaydı - %50 si hala GS nin olsaydı - iyi düşünün neler neler olurdu.
Bb den çıkabilsek zaten kendimiz yapalım. Bb den çıkmak nasıl olacak? Çok büyük bir küçülme gerekiyor...

Bb den çıkabilsek zaten kendimiz yapalım. Bb den çıkmak nasıl olacak? Çok büyük bir küçülme gerekiyor...
ön satıştan işte hocam - 70 M dolar değil mi BB - projedeki hane kapasitesini hiç bilmiyorum açıkçası ama toplamında 450 M dolar beklenti verdiğin projenin (KAR olarak) - %15 ini ön satış çok rahat yapabilmen lazım.

diyorum ya fener yapsa bunu bizdeki kombine durumu olur- ev kalmazdı bunların zenginlerine satacak.

bizim caminın zengini GS adı altına nerdeyse 1 lira bile harcasa deliriyor.

Fatih hoca döneminde ne güzel scouting çalışmaları oluyordu ama para yoktu. Skov Olsen'ler Shromudov'lar Kudüs'ler vs. Kuzey ligleri harika taranmıştı zaten Nelsson, Boey olabilenlerdi. Şimdi neden scout ekibinin önerdiği oyunculara gidilmiyor anlamıyorum.

Yetenekli ve kendini belli noktalara kadar ispatlamış gençlere 10-12 milyon bonservis yatırımı yapılabilir neticede 1 milyon maaş alacaklar.

ön satıştan işte hocam - 70 M dolar değil mi BB - projedeki hane kapasitesini hiç bilmiyorum açıkçası ama toplamında 450 M dolar beklenti verdiğin projenin (KAR olarak) - %15 ini ön satış çok rahat yapabilmen lazım.

diyorum ya fener yapsa bunu bizdeki kombine durumu olur- ev kalmazdı bunların zenginlerine satacak.

bizim caminın zengini GS adı altına nerdeyse 1 lira bile harcasa deliriyor.
Ön satıştan karşılanıyorsa hiç düşünmesinler.

Ön satıştan karşılanıyorsa hiç düşünmesinler.
diyorum ya 450 M DOLAR hasılat beklediğin projenin %15ini önden pazarlamak hakikaten zor olmamalı.

ama ben Florya'nın BB'den ziyade - dahada ilerisini grantiye alacak işlere zemin oluşturması açısından önemsiyorum.

şimdi olmasa bile doğru şekilde yapılması lazım yakın gelecekte - BB den bağımsız.

biriyle anlaştılarda yaptılar diyelim pay karşılığı - adam dediki "piyasa kötü - her şey arttı - işler yavaşladı" dediği anda senin her planın adamlara bağlı olarak sarkar. herifler hissesini payını alacak sözleşmeyi imzaladıktan sonra açık buldukları her yerde yavaşlatabilir işlerini.

o yoldan gidiyorsan ZEHİR ÖTESİ sözleşme ve cezai şartlar koyman lazım. X tarihinde şu kadar seviede olacak ...bilmemne zamanında bilmemne fazına geçecek. Her türlü kalite kontrolden sorunsuz geçecek...

yani geciktiren , yatan firmayı avcuna alacağın sözleşmen olamsı lazım - yoksa çok iş gelir başına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt