Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulu reis de bizden biri
7m bi yedek oyuncuya verebilecek lüksümüz olduğunu düşünmüyorum. Oyunundan bağımsız konuşuyorum.Zaha kalmalı, yerine Kingsley Coman gelmeyecek , satılırsa buhar olur para
Alır formayı7m bi yedek oyuncuya verebilecek lüksümüz olduğunu düşünmüyorum. Oyunundan bağımsız konuşuyorum.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
para etmediginden degil ama cok acik bariz sozlesmesini fesih edip eline almadan gitmeyecek tarzda oyuncu.Doğru heis
Klübe ödenmeli bonservis
yok artık.Juventus, Nicolo Zaniolo için Galatasaray’a Kenan Yıldız ve bir miktar para teklif edecek. (Corriere Dello Sport)
Alırsa kalır kalsın tabi. Seneye 4 4 2 oynayabiliriz ligde Zaha da ikinci forvette çok etkili olur zaten en iyi maçını bizde orda oynadı TS maçı. Ama yedek kalacaksa aga o paraya yedek olmaz. Tete için de aynı şey geçerli.Alır formayı
keskeJuventus, Nicolo Zaniolo için Galatasaray’a Kenan Yıldız ve bir miktar para teklif edecek. (Corriere Dello Sport)
Juventusta birayı günde 15e çıkarmışJuventus, Nicolo Zaniolo için Galatasaray’a Kenan Yıldız ve bir miktar para teklif edecek. (Corriere Dello Sport)
Juventus, Nicolo Zaniolo için Galatasaray’a Kenan Yıldız ve bir miktar para teklif edecek. (Corriere Dello Sport)
Komik değil dostum.Juventus, Nicolo Zaniolo için Galatasaray’a Kenan Yıldız ve bir miktar para teklif edecek. (Corriere Dello Sport)
bu haber twitter üfürmesiJuventus, Nicolo Zaniolo için Galatasaray’a Kenan Yıldız ve bir miktar para teklif edecek. (Corriere Dello Sport)