Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pasları çok iyi ,
Barış Alper el kaldırmaktan kurtulur
Sağbek,Solbek ,Stoper ,Sağ sol ön oynamış bu sezon
1719744312304.webp

Abi ben bu işleri de anlamıyorum ya. Şimdi bu herif 1 sene önce 5 milyona alındı ki dünyanın her takımı alabilirdi abi o kadar Scout ağınız var açlıktan nefesiniz kokuyor borcunuz 1.5 milyar doları aşmış. 20 milyon euro bonservis diyor herifler.
Olm siz böyle böyle battınız.
Griezman 120 milyon euro
Coutinho 135 milyon euro
Dembele 135 milyon euro

Maaş ödeyemediğiniz için messiyi, griezman, suarezi yok parasına gönderdiniz.

Akıllanmaz bir kulüp

Bu adam gayet iyi görünüyor danimarka milli takımına neden seçilmedi acaba..
Aslında dediğin gibi tam mertensle rotasyon yapılacak tarzda bir adam.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yani çeşitli yorumlanabilir- mesela Belmas zamanında Solbakkenle forvet çocuk vardı Bodo'dan adı geçen - baya gaza gelmiştim ama italyaya gitmişti ikiside vasat takımlara - adları yokoldu piyasadan.

Keramettin admir Bodo'ya temkinli yaklaşmak lazım deyince aklıma gelmişti o süreçler.

Buun gibi profil bulmak zor değil - yani "fırsat" deniyor ya hep 10 no için . buna benzer genç - yatırımlık - mertensden ilk 11 e geçisini sağlayabileceğin adam lazım düşük maaşlı.

2 ve 8 den sonraki iş - gidenlere görede hamleler olacaktır ağustosta ve trasnfer kapanana kadar . işin o kısmı kısmet. ama mertens bütün sezonu çıkaramaz orada orası kesin - baktın çok maliyetli oldu Dayı olması gerektiği gibi 10 no rotasyonunda oynar EN EN EN kötü . Çünkü 8 değil dayı - 10 no adamı meseal.

biz bekle 8 i halledelimde layığı ile - gerisinin matematiği / transferi / ayarlanması çok zor değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt