Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.611
- 9.904
- 2.068
Fenerin harcayacağı para:
Onatım çok faydalı ve detaylı bir anlatım olmuş, devamını bekliyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerin harcayacağı para:
Eğer Assignon ve Doue için 10 M civarlarında bonservis isteniyorsa Johnson ihtimaller arasında olabilir. Wan Bissaka zaten ismi geçenler arasında en zor transfer, Şartlar açısından en ideali Johnson olabilir. Nasıl oyuncu pek bilgim yok ama.
Sağbek,Solbek ,Stoper ,Sağ sol ön oynamış bu sezonPasları çok iyi ,
Barış Alper el kaldırmaktan kurtulur
Olabilir cidden oyuncuyu hiç bilmiyorum ama bazı haberler vardı bu oyuncuyla ilgili. Şimdi de boşa çıkmış geniş listede vardır belki.Aurier gitmeyebilirdi deriz
Gelsin u19da antremanlara çıksın instadaki fotolarımızı silmiş haysiyetsizZaniolo direkt istediğimiz bedellere gidemeyecekse haftaya takımla çalışmalara başlamalı.
Marcao'da da saçma sapan bir süreç yaşamıştık, tekrarına lüzum yok.
Kolpasızlıktan başım çatladıRoma hard yorum istiyor
Geldim dostum burdayımKolpasızlıktan başım çatladı
Muhabir diye ortada gezinen kolplar senin misketlerini yesin dostumGeldim dostum burdayım
Cengiz'in aldığı maaşı alır 3.5 alıyordu Cengiz sanırımMaasi kac olur acaba? Atletico'da net 3,5 milyonmus.
Benzer maas alsa 6 milyon brüt oluyor. 4 senelik sözlesme verseler, oyuncu 4 senede 34 milyona patlayacak. Onun seviyesindeki adam icin baya cok
yani çeşitli yorumlanabilir- mesela Belmas zamanında Solbakkenle forvet çocuk vardı Bodo'dan adı geçen - baya gaza gelmiştim ama italyaya gitmişti ikiside vasat takımlara - adları yokoldu piyasadan.Bu adam gayet iyi görünüyor danimarka milli takımına neden seçilmedi acaba..
Aslında dediğin gibi tam mertensle rotasyon yapılacak tarzda bir adam.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Depay Beşiktaş'a gider3. forvet mi yapacaksın sayın savaş?