Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan sabah açıklama felan demedi mi?Hani nerde açıklama hiç sevmedigim işler havaalanından oyuncuyu kaçırarak götürüyoruz.

rüyanda hocaları cennete mi yolluyorsun ne yapıyorsun ve bu temada bile transfer kafasında Fofana'ya nasıl bir yolculuk :D
Benim rüyalarım futbolla ilgili ve cikiyo genelde.ama yorumlaması zor.ahmet çalık ölmeden önce karanlik görmüştüm etrafı,burak elmas ve yöneticiler bi asansörde deprem olduğu için mahsur kalmıştı.deprem ayrilik ve yıkım demek,ertesi gün fatih hoca gitti,yönetim de dağıldı sonra

Benim rüyalarım futbolla ilgili ve cikiyo genelde.ama yorumlaması zor.ahmet çalık ölmeden önce karanlik görmüştüm etrafı,burak elmas ve yöneticiler bi asansörde deprem olduğu için mahsur kalmıştı.deprem ayrilik ve yıkım demek,ertesi gün fatih hoca gitti,yönetim de dağıldı sonra
Fofana / K.thuram gibileri zaten avrupanın ortasahada isim olacak beklentili adamları.

30+ bütçeye girmek zorundasın o iş için.

%99 olmaz.

Fofana / K.thuram gibileri zaten avrupanın ortasahada isim olacak beklentili adamları.

30+ bütçeye girmek zorundasın o iş için.

%99 olmaz.
Thurami hayal etmedim pek,ama fofana neden hala alinmadi milan tarafından anlamadım.atalanta ve fiorentinanin zaniolo işine benzedi biraz

Bu bize geldiği iddia edilen tekliflerin tamamı yalan. Başkan daha geçen kendi ağzıyla söyledi. Tete'ye 7 milyon gelse 10 kere satardık. Aynı şekilde Zaniolo adamlar şarta bağlı veriyor tekliflerini. 20 falan zorunlu verseler çoktan gitmişti. Haluk da söylemişti geçen zaten hiçbir oyuncumuz teklif gelmediğini.

Btc Nevzat Rodop Haluk nerdesiniz hani Batshuai İstanbul'a geldi bize mi imza atıyor başkasına mi açıklama yapsaniza.

Btc Nevzat Rodop Haluk nerdesiniz hani Batshuai İstanbul'a geldi bize mi imza atıyor başkasına mi açıklama yapsaniza.
haluklar dün haber verecekti - sonra teyit alamadılar ya da susun emri aldılar - bu akşama ertelediler yayınlarını.

bu akşam bakılır.

diğelreri çöp kutusu.

Şu taktik bilmiyor işi 1996-2002 soyunma odası videolu konuşmalarından ve Pirlo nun yanlış anlaşılan kitabında ki cümlelerden doğdu.

Cahil medyada sadece gaz veriyor falan deyince herkesin kafasında böyle kaldı. Saçmalık

Hayır sanki pirlo çok taktik biliyor onun akranları zidane Xabi alonso arteta şov yaparken kendisi k.gumrugu calistiriyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt