Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 7.980
- 5.560
- 1.983
Başkan sabah açıklama felan demedi mi?Hani nerde açıklama hiç sevmedigim işler havaalanından oyuncuyu kaçırarak götürüyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim rüyalarım futbolla ilgili ve cikiyo genelde.ama yorumlaması zor.ahmet çalık ölmeden önce karanlik görmüştüm etrafı,burak elmas ve yöneticiler bi asansörde deprem olduğu için mahsur kalmıştı.deprem ayrilik ve yıkım demek,ertesi gün fatih hoca gitti,yönetim de dağıldı sonrarüyanda hocaları cennete mi yolluyorsun ne yapıyorsun ve bu temada bile transfer kafasında Fofana'ya nasıl bir yolculuk![]()
Fofana / K.thuram gibileri zaten avrupanın ortasahada isim olacak beklentili adamları.Benim rüyalarım futbolla ilgili ve cikiyo genelde.ama yorumlaması zor.ahmet çalık ölmeden önce karanlik görmüştüm etrafı,burak elmas ve yöneticiler bi asansörde deprem olduğu için mahsur kalmıştı.deprem ayrilik ve yıkım demek,ertesi gün fatih hoca gitti,yönetim de dağıldı sonra
Thurami hayal etmedim pek,ama fofana neden hala alinmadi milan tarafından anlamadım.atalanta ve fiorentinanin zaniolo işine benzedi birazFofana / K.thuram gibileri zaten avrupanın ortasahada isim olacak beklentili adamları.
30+ bütçeye girmek zorundasın o iş için.
%99 olmaz.
EU2024 te adamThurami hayal etmedim pek,ama fofana neden hala alinmadi milan tarafından anlamadım.atalanta ve fiorentinanin zaniolo işine benzedi biraz
Biten transfer bile olmuyor
haluklar dün haber verecekti - sonra teyit alamadılar ya da susun emri aldılar - bu akşama ertelediler yayınlarını.Btc Nevzat Rodop Haluk nerdesiniz hani Batshuai İstanbul'a geldi bize mi imza atıyor başkasına mi açıklama yapsaniza.
Alışmayak diye mi yapıyolar ne yapıyolarİstanbula gelen Havaalanına inen adamdan bile haber yok tam çıldırmalık
Şu taktik bilmiyor işi 1996-2002 soyunma odası videolu konuşmalarından ve Pirlo nun yanlış anlaşılan kitabında ki cümlelerden doğdu.
Cahil medyada sadece gaz veriyor falan deyince herkesin kafasında böyle kaldı. Saçmalık