Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur bırakmamış olsa bile Erden Timur bazı transferler hariç çokta başarılı değildi. Buda bi gerçek,transfer yüzdesi %50 altında
O ayri bir tartisma ama sen sag bek niye almadi deyince haberleri ve aciklamalari takip etmedigin anlami cikti direk. Dursun'un aciklamalari -bu haziran ayinda yapilmis olan- duruyor, devre arasinda neden Aurier alindi diye soru soruldu o da Erden'e yuksek bonservisli transfer icin izin vermedigini beyan etti.

Sag bek konusunda yapabilecegi fazla birseyi yoktu, sen adamin eline para verme, git bakkaldan 5 kilo kiyma, 3 kilo peynir, 2 kilo domates al de sonra elinde sadece yarim ekmek ile gelince tepki ver :)

Laktak testinde cicaldau'yu görmemiz için son 1 hafta. O değil de bu morutan mevzusu ne oldu bu adamı ankaragücü aldı mı şimdi yoksa almadı mı. Adamın kralı bücür bir şeyler diyordu lig oynanırken

Bu arada Zaniolo pazarlığında futbolcunun planlarında Gs nin olmaması durumu da pazarlıkları ve elimizi sanki zayıflatıyor gibi. Zaniolo da biraz aidiyet problemi de var gibi duruyor. Oysa camia olarak ona bir şans veren biziz. Umarım yanılıyorumdur.
Yanıldığın falan yok yav. Roma taraftarın haklılık payı yüksekmiş. Bizde aidiyet duymasını gerektirecek pek zaman geçirmese de mutlu olduğu, Galatasaray'ın ona iyi geldiği kesindi. Bizdeki kısacık zamanı içinde babası veya annesinin açıklaması vardı '' uzun zaman sonra yüzün gülüyor'' diye. O günleri unutmuş, gitti gideli her açıklamasında İtalya isteğinden bahsediyor şimdi. 100 kere yazdım ama bu adam şampiyon olmuş olmamızı bile sallamadı ya, 5 sn bir paylaşımda bulunmadı.

EPL'de bile ingilizlerden çok biz destek olmuşuzdur gerek yorumlarda, gerek Türkler ile karşılaştığında. İnsan biraz minnet duyar, saygıya saygıyla karşılık verir.

Şimdi İtalya'ya dönünce yalandan bir veda yazısı paylaşır hakkımızda. Biz yer miyiz Aziz Kaan'ım?

CL'den dolayı Zaniolo'nun ilk tercihi Atalanta diyorlar.
Sokmuşum onun ilk tercihine üstad. Erden olsa görürdüm ben o ilk tercihi. Boey politikasını unutmadık. Bu adam %100 italya'ya dönecek.

Teklifler arasında bariz fark varsa seçme şansı falan vermemeliyiz. Kulüp çıkarlarını düşünsün, seçme şansı vermek zorunda mıyız?

Marcao-Sevilla gibi elimizi güçsüzleştirmekten başka bir şey yapmıyor Zaniolo.

O ayri bir tartisma ama sen sag bek niye almadi deyince haberleri ve aciklamalari takip etmedigin anlami cikti direk. Dursun'un aciklamalari -bu haziran ayinda yapilmis olan- duruyor, devre arasinda neden Aurier alindi diye soru soruldu o da Erden'e yuksek bonservisli transfer icin izin vermedigini beyan etti.

Sag bek konusunda yapabilecegi fazla birseyi yoktu, sen adamin eline para verme, git bakkaldan 5 kilo kiyma, 3 kilo peynir, 2 kilo domates al de sonra elinde sadece yarim ekmek ile gelince tepki ver :)

O zaman problem Dursunda okey

Dursun dünyanın en cimri insanı bence. Real kadar bütçemiz olsa gene gider 1-2 nin hesabını yapar

Timur’un transferde başarısız olduğunu asla düşünmüyorum.

Birincisi bonservisi ile yaptığı transferler

Elit seviyede katkı verenler
İcardi ✅
Torreira✅
Mertens✅
Abdülkerim ✅
Sanchez✅
Kaan ✅

Belli ölçüde tutanlar ve tutmayanlar

Zaha ☑️ ( Maç aldı ama bu sene bakılmalı)
Tete ✖️
Zaniolo ☑️ (satılırsa tamamen tuttu denir)
Yusuf ✖️
Ziyech ☑️ (katkı verdi daha iyisi olabilir)
Kazımcan ☑️ (düşük maliyet 1 yıl iyi katkı)
Günay ☑️ ( tecrübeli yedek olarak iyi)
Köhn ☑️

Kiralık gelenler

Rashica ✅
Aurier ✖️
Vinicius ☑️ (şampiyonluk golü attı)
Ndombele ✖️
Angelino ✖️(ama 6 ayda ayrıldık)

Seferovic, Dubois ve Oliveira’yı Cenk Ergün aldı onları saymadım.

4-5 isim dışında üst düzey katkı almışız. Tutmayanların çoğu ile kısa vadeli kontrat var ya da satışı kolay isimler olmuş maliyet olsa da.

Yani aşırı bir zarar da yok eğer Zaniolo elden çıkarılırsa ve ha keza Tete bile para kazandırabilir.

Can fena tekniği olmayan bir kanat futbolcusu da o kadroda şans bulma şansı çok az.

Kerem'in kalacağını düşünüyorum zira hedefimiz 5. yıldız demiş dün okumuştum.

Sağ Kanat: Barış-Ziyech-Yunus-Tete
Sol Kanat: Kerem-Zaha

7. bir isim gerekir mi çok emin değilim. Tete %90 gider geriye 6 isim kalıyor. Barış solda daha iyi gerçi ama orada da 3 kişiden biri oynayacak Ziyech form tutsa dahi.

Ben Yunus'un kaldığı senaryoda ondan daha iyi katkı verebileceğine inanmıyorum Oğuz'un dahi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt