Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuz eğer çalışmaya devam eder başarılı olursa ve gerçek Galatasaraylı ise 2 sene sonra beleşe alırız şimdilik gerek yok zaten böyle rakamlara

Bu yıl sezonluk topçu mu yoksa potansiyelli topçu mu göstersin herkese

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

oğuz alınmalı. O kadar laf söylediler Galatasarayda olmalı falan. Bu koadar şeyden sonra çekilmek büyü prestij kaybı olur gene ama çokta şaşırmam ben bu yönetime

Oğuz eğer çalışmaya devam eder başarılı olursa ve gerçek Galatasaraylı ise 2 sene sonra beleşe alırız şimdilik gerek yok zaten böyle rakamlara

Bu yıl sezonluk topçu mu yoksa potansiyelli topçu mu göstersin herkese

alanyada kalacağını mı sanıyorsun. Bjk yada fb alır

hadi almayı geçtim satışta yapamıyorlar cidden bu sene sabır versin bize

Galatasaray, Atalanta'nın Nicolo Zaniolo için teklifini kabul etti.

• Kiralama Bedeli: 5 M €
• Satın Alma Opsiyonu: 15 M €

(La Gazzetta dello Sport)

oğuz alınmalı. O kadar laf söylediler Galatasarayda olmalı falan. Bu koadar şeyden sonra çekilmek büyü prestij kaybı olur gene ama çokta şaşırmam ben bu yönetime
prestij kaybı olacaksa böyle olsun. 1 Sezon istatistik verdi diye geldiğinde gözü kapalı 11 koyamayacağın adama 6 bayılınca prestijimiz arşa mı çıkacak. Aynı istatistik Aytaç Karada var hiç uğraşmayalım madem direk 8 milyona çağıralım gelsin

Valla bu 3 kuruşluk haberlerle bu sıcakta çile çekmeye gerek yok.biraz twitterda takılalım,fabrizio yaziyo zaten ne olursa

Millete silah zoruyla zaniolo satabileceğimizi mi düşünmektesiniz

alanyada kalacağını mı sanıyorsun. Bjk yada fb alır

6 milyon euroları veriyorlarsa hemen alsınlar hatta ben Alanya başkanı olsam sırtımda taşırım İstanbul’a kadar

Ne isimler geldi geçti muhteşem sezonluk performansları gördük (Emre K, Taylan , Mhy vs. ) hepsi sezonluk topunu oynayıp istirahate çekildi

Oğuz bizim sistemde parlayabilecek bir adam can keleşle yusuf sarıyla falan mukayese edilmez. Rashica nasıl bjkde vasat bir topçu gibi görünürken bizdeyken ligin en iyi kanadı gibiydi bu adam da öyle Okan hocanın oynatmaya çalıştığı sisteme cuk oturur. 4den 5e çıksınlar takımdaki çöplerden 1-2tanesini versinler bu işi bağlasınlar.

Orta saha 2 senedir bağırırken kanada bir transfer daha açıklanacak gibi bir gün.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Aston Villa'dan 7 almistik, bir 5 daha gelirse simdi Atalanta'dan sirf kiradan 12 almis olacagiz.

Zaten herifi 15'e aldik. Parasini neredeyse cikartmis oluyor.

Zanyolo CL takımına gidecem diye Fiorentina'nın daha yüksek teklifini de kabul etmemiş. Geçen sene de PL diye tutturmuştu. O şartlara giderse kızılacak yer yönetim değil Zanyolo ve bu herifi başımıza musallat eden Erden Timur'dur. Kimse kusura bakmasın.

Cenk Ergün oyuncu satarsa böyle olur diyecem de Erden de aynı işi yaptı geçen sene.. Rezillik şu seviyede bir oyuncuyu opsiyonel satın almayla kiralamak, mundar ettiniz yeminle…

Ayrıca Fener’in Samardzic’i alması hoşuma gitmez. Biz de ilgilenebiliriz bu oyuncuyla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt