Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.179
- 49.011
- 2.968
Beşiktaş olabilir paraları yok boşa çıkan oyuncu için dilenciliğe başlamışlar.
Haberi Nevzat aldıysa Murat Başkan bizim adımızı kullanmış olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaş olabilir paraları yok boşa çıkan oyuncu için dilenciliğe başlamışlar.
EvetWow atan da
Attıran da
Şerefsizdir desem ağır mı olur
o değil kanka bu 25miş ama leşGueye 35 üstü mü
Bjk isteyebilir oyleyse
Şu an ROK olmaya çalışıyor, çok ellememek lazımBu da ne mal bi adam ya
Gote bala sampiyon oldu 50 sene dinleriz bok gibi de hoca
Sergen Yalçın: "Ben bu Manchester City'de rahat oynarım. Ben bu Bernardo Silva'dan çok daha iyi oyuncuydum. Kendimle kıyaslayamıyorum."
Bernardo gibi topçu istikrar bazlı da düşünürsek sayılıdır. Her şeyi zeka ve yetenek sanmaktan ülke insanı hep tavanıyla övünüp bulunduğu noktaya bakmıyor.Bu da ne mal bi adam ya
Sergen Yalçın: "Ben bu Manchester City'de rahat oynarım. Ben bu Bernardo Silva'dan çok daha iyi oyuncuydum. Kendimle kıyaslayamıyorum."
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Bu da ne mal bi adam ya

Erinç kendiyle çelişen haberler yapıyor. Daha önce kendisi GS'nin Assignon için 6-7+ bonus verdiğinin Rennes'in 11 istediğini söylemişti. Şimdi Doue için 7 istediler GS bu paraları vermek istemiyor diyor. Bu paraları vermek istemiyorsak Assignon'a o paraları neden teklif ettik burada bir çelişki var gibi. Kendisinin transfer haberleri de doğru çıkmıyor da bu kadar tutarsız söylemleri olmuyordu önceden.