Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atalanta, Nicolò Zaniolo konusunda hala çok önde.

• İki kulüp, şarta bağlı zorunlu hale gelebilecek bir opsiyon hakkı ile yüklü bir teklif üzerinde görüşüyor. (@MatteMoretto)

Bu da ne mal bi adam ya

Gote bala sampiyon oldu 50 sene dinleriz bok gibi de hoca

Sergen Yalçın: "Ben bu Manchester City'de rahat oynarım. Ben bu Bernardo Silva'dan çok daha iyi oyuncuydum. Kendimle kıyaslayamıyorum."

Zaniolo şarta bağlı ise

10 Milyon Euro kiralama bedeli + 10 Milyon Euro opsiyon + %10 Kar Payı

Zaniolo 30 macta en az 45 dakika oynamali
10-15 gol katkisi yapmali
Agir sakatlik gecirmemeli
Atalanta en az Europa League yapmali

Gibi sartlar olur sözlesmede...

Bu da ne mal bi adam ya

Gote bala sampiyon oldu 50 sene dinleriz bok gibi de hoca

Sergen Yalçın: "Ben bu Manchester City'de rahat oynarım. Ben bu Bernardo Silva'dan çok daha iyi oyuncuydum. Kendimle kıyaslayamıyorum."
Bernardo gibi topçu istikrar bazlı da düşünürsek sayılıdır. Her şeyi zeka ve yetenek sanmaktan ülke insanı hep tavanıyla övünüp bulunduğu noktaya bakmıyor.

Serhan Türk: "Galatasaray’da sağ bek düğümü çözülmek üzere. Guela Doue ile anlaşmaya yakın olan transfer komitesi, Assignon ve Wan Bissaka’nın durumunu da yakından takip ediyor.

Şartları uygun olan ve Okan Buruk’un da istediği Guela Doue’nin aslan olması an meselesi."

Erinç kendiyle çelişen haberler yapıyor. Daha önce kendisi GS'nin Assignon için 6-7+ bonus verdiğinin Rennes'in 11 istediğini söylemişti. Şimdi Doue için 7 istediler GS bu paraları vermek istemiyor diyor. Bu paraları vermek istemiyorsak Assignon'a o paraları neden teklif ettik burada bir çelişki var gibi. Kendisinin transfer haberleri de doğru çıkmıyor da bu kadar tutarsız söylemleri olmuyordu önceden.

geçende assignon 10 sa 5 koyarım bissaka alırım 4M maaşlı diyen biri

"bu fiyatlar fazla" derken (doue için mesela - 7M)

ayrıca her ikisinide bitirmek isteiğimizi kim söylüyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt