Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rabiot'u Türkiye'ye getirebilen yöneticinin hemen heykelini dikelim

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Şu şekilde maaş dengesini bozmamış oluruz bir tek Doue'ye 10 m euro civarında bir bonservis veririz gayet mantıklı olur.

Rabiot <> Ndombele + Oliveira
Doeu <> Aurier x 2
Batshuayi <> Viniscius/Bakambu + Tete

Mazrouyi alamazsın.ben bissaka bekleyeceğim

Tamam o vakit ne bekleniyor ki? Rakamlarda hala anlaşılma yoksa neden bu iki isim olacakmış diye kesinlik konuşuluyor.

Rabio tam buraya gelip, ligi küçümseyip, salacak tip var
Aynısını düşünüyorum adam heryerde oynamış bu adamı Türkiye ligine getirip mücadele etmeye ikna etmek kolay değil bu kadar profesyonel oyuncular genelde çıkar klasik topunu oynar birde insan korkuyor fizikle oyuncular 30 dan sonra çabuk düşüyor oliviera gibi olurmu acaba diye

Toreria gibi aidiyeti yüksek adamlar bulmak bizim için daha hayirli

Bizim başkanda koç burcu,tuhaf.bizzat onun yetkisi ile rabiot alınabilir

Rabiot'u transfer etmek icin annesini ikna etmen lazim bu cocugun kariyerinde kucuklugunden beri annesi kararlari veriyor. Onceden nur yuzlu Erden Timur vardi kadin ruhundan anlayan o gitti tek basina Wanda'yi ikna edebildi ama o bile bu kadini ikna edemedi yanlis bilmiyorsam, suan ki yonetimde kim ikna edecek Veronique Rabiot'u?

Ekli dosyayı görüntüle 250445

Ekli dosyayı görüntüle 250446

Ekli dosyayı görüntüle 250447

Ekli dosyayı görüntüle 250448

Ekli dosyayı görüntüle 250449

Bu kadın haciz memuru gibi 👀

Bu çocuk neyin triplerine giriyor kendini bu sene Fabrizio filan sanmaya başladı. :asd:

Bunun gibi artistlere aşırı kıl oluyorum sen kimsin la altı ustu uçak rezervasyonlarına bakabilen bir tip gelmiş burnundan kıl aldırmıyor. Haberin dogru yanlıslıgı ile alakasız tam küfürlük tip.

Neden 3 seneye olumsuz baktın hocam. Maaş yükünden dolayı mı
Uyumsuz bir adam, napacağı belli olmaz. Tutarsa müthiş iş olur, sıkıntı çıkarırsa Zaha ile ilgili edilen şikayetlerden çok daha fazlası olur.

1000010254.jpg

Hap'i yutturdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt