- 28 Temmuz 2011
- 9.794
- 15.222
- 2.433
Rabiot'u Türkiye'ye getirebilen yöneticinin hemen heykelini dikelim
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Koç heykeli mi??Rabiot'u Türkiye'ye getirebilen yöneticinin hemen heykelini dikelim
Aynısını düşünüyorum adam heryerde oynamış bu adamı Türkiye ligine getirip mücadele etmeye ikna etmek kolay değil bu kadar profesyonel oyuncular genelde çıkar klasik topunu oynar birde insan korkuyor fizikle oyuncular 30 dan sonra çabuk düşüyor oliviera gibi olurmu acaba diyeRabio tam buraya gelip, ligi küçümseyip, salacak tip var
Rabiot'u transfer etmek icin annesini ikna etmen lazim bu cocugun kariyerinde kucuklugunden beri annesi kararlari veriyor. Onceden nur yuzlu Erden Timur vardi kadin ruhundan anlayan o gitti tek basina Wanda'yi ikna edebildi ama o bile bu kadini ikna edemedi yanlis bilmiyorsam, suan ki yonetimde kim ikna edecek Veronique Rabiot'u?
Ekli dosyayı görüntüle 250445
Ekli dosyayı görüntüle 250446
Ekli dosyayı görüntüle 250447
Ekli dosyayı görüntüle 250448
Ekli dosyayı görüntüle 250449
Neden 3 seneye olumsuz baktın hocam. Maaş yükünden dolayı mıAdamı Real, Liverpool falan herkes istiyor, bize gelmeye ikna eden büyük iş başarır ama sanmıyorum. Bir de 2 yıl üstü kontrat kesinlikle verilmemeli.
Aynen sağ beke 30m Euro baglayalimMazrouyi alamazsın.ben bissaka bekleyeceğim
Yeni Elano Blumer olur diyorsunRabio tam buraya gelip, ligi küçümseyip, salacak tip var
Bu çocuk neyin triplerine giriyor kendini bu sene Fabrizio filan sanmaya başladı.
Bağlayalım lanAynen sağ beke 30m Euro baglayalim
Uyumsuz bir adam, napacağı belli olmaz. Tutarsa müthiş iş olur, sıkıntı çıkarırsa Zaha ile ilgili edilen şikayetlerden çok daha fazlası olur.Neden 3 seneye olumsuz baktın hocam. Maaş yükünden dolayı mı
Ülkede o kadar Beton stoğu var mıdır AlimRabiot'u Türkiye'ye getirebilen yöneticinin hemen heykelini dikelim