Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne alaka yav futbolcu niye ilgilensin bonservisleGereksiz bir tartisma. Gayet de bir onemi vardir, sadece aradaki fark ucuk olursa dedigin gibi olabilir.
20 vs 40 oldugunda 40 verene git diyebilir kulup ama 20 vs 25 ya da 30 oldugunda oyuncu az verene gitmek istiyorum diyebilir.
mertensin oraya genç - az bi kısa msafede topla şık işler potansiyelli genç lazım.Muslera(1)
Günay
Doue(2) - Sanchez(3) - Abdülkerim - Köhn(4)
Zeki(?) - Nelsson(5) - Kaan - Berkay Yılmaz
+Emin(?)
Torreira(6) - Rabiot(7)
Berkan - Demirbay
+Eyüp
Ziyech(8) - Mertens(9) - Barış Alper
Oğuz Aydın - Yunus - Zaha(10)
Icardi(11)
Batshuayi(12)
Gökdeniz(?)
Rabyo nun daha box to box hali prime seedorf zatenRabiot pek tabi iyi oyuncu ama bizim sisteme uygun mu ?
Bence alakası yok. Daha box to box ve temposu yüksek adam lazım bize.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muslera(1)
Günay
Doue(2) - Sanchez(3) - Abdülkerim - Köhn(4)
Zeki(?) - Nelsson(5) - Kaan - Berkay Yılmaz
+Emin(?)
Torreira(6) - Rabiot(7)
Berkan - Demirbay
+Eyüp
Ziyech(8) - Mertens(9) - Barış Alper
Oğuz Aydın - Yunus - Zaha(10)
Icardi(11)
Batshuayi(12)
Gökdeniz(?)
Dedim Keylor navas diye kim bilir kimle karıştırdılar herifiulan mehmet ...resmi değiştirdi terbiyesiz.

sprey sıktınızmı şifre açılıyor cine 5 de ...)
Çok genç değil ama Andreas Pereira gelsin isterimmertensin oraya genç - az bi kısa msafede topla şık işler potansiyelli genç lazım.
acil değil ama trasnferin geri kalanında kovalanmalı
genç derken 30+ değil kafasındayım yani ..25-26 falan mesela.Çok genç değil ama Andreas Pereira gelsin isterim
bu yönetimin egosunun şişmesine hala yardım ediyorsa yuh derim.
İyi alıştı pustolar beleşe alip suyunu sıkıp posasini bize birakicaklarLeicester City, Yunus Akgün için 9 M € zorunlu olmayan kiralama teklifini yineledi.
(@Jalminha_)