Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Thuram alırlar ise yine de Rabiot ile devam etme ihtimalleri var mı? Gerçe Juve olmasa bile Milan deniyor. Bizim şansımız düşük bence ya, hala çok imkansız geliyor bana
Milan mümkün değil 7 m euro vermez Leao bile net 5 m euro alıyor en fazla 4-4.5 m euro verir onu da Rabiot'un anası kabul etmez.

Juventus ile rekabet edecek paramiz ve ligimiz olsa dokeriz de, Juve’nin 30 verdigi yerde bizim 40 vermemiz lazim, biz 20 bile zor cikariz.
Bonservis için ligin ve kulübün zerre önemi yoktur. Sözgelimi Zaniolo için Arabistan' dan 22 milyonluk teklif gelse ve oyuncu da gitmek istese, kabul etmeyip 20 ye Serie A ya mı göndeririz sence? O dediğin oyuncunun maaşı için geçerlidir, sapla samanı karıştırmayalım...

Aslında bu hojbjerg tam fenere lazım adam fred in arkasına. Mal herifler parayı basıp niye almadılar hala anlamış değilim.

Torreiraya ile bizde çok defansif kalabilirler ama taş gibi orta sahamız olur orası başka mevzu

Arkadaşlar gözünüzü diktiginiz yukarıdaki oyunculari aşağıdakiler isteyemez,bikac tane buyuk alıcısı da olur her zaman.buna transfer pazarı deniyor.heycani ve sonrasını yaşamaya bakın.

Thuram > Juventus
Hojbjerg > Milan
Fofana > Man Utd/Tottenham
Rabiot > Liverpool

? > Galatasaray

soyle bir dusundum sonra. :unsure:
Rabiot > Bayern bekliyordum ben Goretzka yerine.

Bir Fransız ekolü var onlarda. Olise, Tel, Boey, Coman, Upamecano öncesinde Hernandez, Pavard vs...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt