Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.517
- 48.017
- 4.933
cine 5 dekoderleri konuya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya Mektamıney ya istifa
Sözleşmeye cazip bonuslar eklersek bu iş olur diyorsunBurada bi manita yapsın bak anasıyla arası nasıl bozuluyor ..)
Keylor Navası koymuş troller ya
Bize bir şey kalmamışThuram > Juventus
Hojbjerg > Milan
Fofana > Man Utd/Tottenham
Rabiot > Liverpool
? > Galatasaray
soyle bir dusundum sonra.![]()

fotoşopluyor - ben goy goyuna öyle yazdımcine 5 dekoderleri konuya
Emoti atmamis mi?Ali Naci Küçük: “Galatasaray, Rabiot için temaslarını sıklaştırdı, yoğun bir pres var. Sıcak gelişmeler yaşanabilir.”
Herifi Real bile istiyor ahbert rakipten bol bir sey yokThuram alırlar ise yine de Rabiot ile devam etme ihtimalleri var mı? Gerçe Juve olmasa bile Milan deniyor. Bizim şansımız düşük bence ya, hala çok imkansız geliyor bana

Milan mümkün değil 7 m euro vermez Leao bile net 5 m euro alıyor en fazla 4-4.5 m euro verir onu da Rabiot'un anası kabul etmez.Thuram alırlar ise yine de Rabiot ile devam etme ihtimalleri var mı? Gerçe Juve olmasa bile Milan deniyor. Bizim şansımız düşük bence ya, hala çok imkansız geliyor bana
Bonservis için ligin ve kulübün zerre önemi yoktur. Sözgelimi Zaniolo için Arabistan' dan 22 milyonluk teklif gelse ve oyuncu da gitmek istese, kabul etmeyip 20 ye Serie A ya mı göndeririz sence? O dediğin oyuncunun maaşı için geçerlidir, sapla samanı karıştırmayalım...Juventus ile rekabet edecek paramiz ve ligimiz olsa dokeriz de, Juve’nin 30 verdigi yerde bizim 40 vermemiz lazim, biz 20 bile zor cikariz.
Rabiot > Bayern bekliyordum ben Goretzka yerine.Thuram > Juventus
Hojbjerg > Milan
Rabiot > Liverpool
? > Galatasaray
Öyleyse Ndayismiye hoThuram > Juventus
Hojbjerg > Milan
Rabiot > Liverpool
? > Galatasaray