- 12 Haziran 2015
- 36.042
- 31.713
- 2.693
Doue galiba ikinci transferimiz olacak. Sonrasında ise nokta atışı bir orta saha ile fırsat kovalayabiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Inter'in sağ beki daha iyi değil mi?? Dumpries miydi?Ertan Süzgün: “Galatasaray, sağ bek için duyulmamış bir isme yoğunlaşmış. O olmaz ise Doue bitecek gibi görünüyor.”
napıcanRabyo nun juve de net maasi ne kadar di
muhtemelen - koyukları foto alaksızdı ama ikinci fotoyu Kerem'e aşırı benzettim - merak uyandırdı.Dubois der tahminim
Yaw geçen değişecek iddiasını ortaya atan da bu tayfa değişmeyecek diyen de bunlar. Bir gündem yaratıp üstüne haber yapıyorlarErtan Süzgün: "12 yabancı kuralının değişmesini ben zor görüyorum eğer 14'e çıkmazsa Dubois'in kalmasını çok zor görüyorum."
Suan icin daha iyi tabi.Inter'in sağ beki daha iyi değil mi?? Dumpries miydi?
Kutlu Akpınar galiba amirimItalya'dan gizli bir sag bek olabilirdi demisti biri. Kimse acaba.
Rabiottan daha fazla para ister abiRabiot'un anasına burada bir koca bulalım hemen gelir.
Kerem'e teklif yoktur. Menajer uğraşıyordur teklif getirmeye.muhtemelen - koyukları foto alaksızdı ama ikinci fotoyu Kerem'e aşırı benzettim - merak uyandırdı.
Haplari yuttur deli et bizi yagli yüzünü yalayim baskannnnnn