Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kutlu Akpınar: "Oğuz Aydın için en yüksek teklif veren kulüp Galatasaray aradaki fark 1.5 m euro filanda değil 1 m euro'nun altında ve Galatasaray bu transferi bitirme konusunda ısrarcı artık bitmesini bekliyoruz."

Dursun başkan şov yapacak belli oldu
1000010254-jpg.250450

ya şu gereksiz muhabbet ile ilzeyici dolmasın bekliyorsunuz ya deli oluyroum.

boş konuşurken tivit bastırıyorlar falan...

Erinç Bilican: "Trabzonspor'da Oğuz Aydın'la ilgileniyor."

Jalminha: "Trabzonspor takas formülüyle düşünüyor ama teklifi kabul edilmez."

Ertan Süzgün: "Dursun Özbek Alanya'da bağ evinde Alanyaspor başkanıyla görüşmüş teklifte 4-4.5 m euro civarında + Eren Aydın konusunda bir teklif yapmış."

halukları 2 senedir izlemiyorum

40 dakikalık yayının 35 dakikası fbjk konuşup 5 dakika gs haberi veriyorlar

akıllarınca seyirci çekiyorlar

benim gibi binlercesi sırf bu yüzden izlemiyor farkında değiller 🤦‍♂️

Ertan Süzgün: "Eğer Alanyaspor biraz iner iyi niyet gösterirse bu transferin olma ihtimalini yüksek görüyorum burada tek sıkıntı Alanyaspor benim istediğim olsun istiyor."

Ertan Süzgün: "Alanyaspor'un şu an beklentisi 5 m euro üstünde %15'i Bucaspor'a gidecek 3-5 güne biraz daha netleşir."

Ertan Süzgün: "Eğer Alanyaspor biraz iner iyi niyet gösterirse bu transferin olma ihtimalini yüksek görüyorum burada tek sıkıntı Alanyaspor benim istediğim olsun istiyor."

bence bonsda sorun yoktur fark 1 altıysa

asıl olay sonradan satışdadır

Ertan Süzgün: "Transferde bu tarz dinamikler ve değişimler olabilir şu an ki görüntü Galatasaray bir adım önde yarın öbür gün gelecek teklifleri bilemediğimiz için açık kapıyıda bırakalım."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt