Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi baran demiroglunu hazırlık maçlarında kullanırsak bi izle,teknik özelikleri vs senin direkt beğenecegin biri
Her sene oldugu gibi yaz kampinda bir kac tanesi takima katilacak, lig basladigi an hepsi ortadan kaybolacak. Alt yapidan kimse sans bulamaz Sergencim maalesef bunu kabul etsen iyi olur. Bunun iki sebebi var:

- teknik heyet daha kaliteli ve hazir oyuncularla oynamak istiyor (ki en dogal haklari)
- oyuncularin kendisi bu seviye icin yetersiz

PAF takiminda oynamak ile Super Lig'in en buyuk takiminda oynamak birbirine benzemiyor, arada 10 level ucurum var. Bu cocuklarin hepsi kiralik bir yerlere gitmesi gerekiyor.

Muslera
Kaan Davinson Nelsson Köhn
Torreira Demirbay
Ziyech Mertens Barış
Icardi

8-10- sağ bek acil elzemdir. taylan ve yunus kadroda tutulmalıdır.

Ben söylediklerimin arkasındayım.flas transferler bekliyorum çok net

Ben beğeniyordum onu ilk çıktığı zamanlarda. Güçlü, hızlı ama Barış'ın ilk geldiği yıl gibi kafası sürekli yerde bir oyuncuydu. Son durumunu bilmiyorum tabi
Tembel bir oyuncuymus, cogu kisi Halil'e benzetiyor kendisini. Oyuncunun yeteneklerinden ziyade karakter olarak istemeyenler mevcut. Halil'den kurtulmak isterken yenisi gelmesin demek istedim.

Haluk da bazen cok manasiz konusuyor. Neymis sag bek transferi cepteymis, peki neden imzalar atilmiyor o zaman deyince diyor ki orta saha icin yapilacak transfer sag bek transferini belirleyecek.

Ne alaka la? Simdi orta sahaya Assignon ile anlastik diyelim 8 milyona, orta saha icin bu butceden mi kisiyoruz kim yapiyor bu butceyi yav? Senin totalde verebilecegin para az cok bellidir, ona gore liste hazirlamisindir. Orta saha icin 20 milyon euroluk oyuncu bakiliyorsa, B plani 10 milyon euroluk futbolcu degildir mantiken. Simdi A plani tutmayinca sag beke bu defa 15 milyon euroluk oyuncu mu bakacagiz?

Mukiele ismini kim ortaya atti? Herifin son 2 senede oynadigi dogru duzgun bir sezon yok. Bunu devre arasinda da alabilirdin suan alinacak oyuncu oynayan biri olmali. Yine nerede yedek var ona bakiyorsak sag bek icin simdiden gecmis olsun.

Oğuz Aydın'a €4-5m bandında bir paket sunmak bonuslar pay takas vb. ile makuldur

Can Keleş'in ise max ederi €1-2m'dir. UEFA listesinde yabancı sayılacağını unutmayalım

Aston Villa'dan 7 almistik, bir 5 daha gelirse simdi Atalanta'dan sirf kiradan 12 almis olacagiz.

Zaten herifi 15'e aldik. Parasini neredeyse cikartmis oluyor.
Evet ama o 15'in üstüne ne kadar bonus ödedik, kira bedellerinden pay veriyor muyuz, Atalanta opsiyonu kullanınca ne kadarı oyuncuya ne kadarı Roma'ya gidecek hiç bilmiyoruz. Muhtemelen kar etmiyoruz ama zarar da etmiyoruz

Mukiele ismini kim ortaya atti? Herifin son 2 senede oynadigi dogru duzgun bir sezon yok. Bunu devre arasinda da alabilirdin suan alinacak oyuncu oynayan biri olmali. Yine nerede yedek var ona bakiyorsak sag bek icin simdiden gecmis olsun.

Hakimi vardı önünde. PSG gibi bi takımda oynamaması sürpriz değil ki

“Galatasaray sağ bek ve orta saha transferini Euro 2024 sonrasına bıraktı”

“ Aslan şampiyonalar liginde play off turlarını geçerse sağ bek ve orta saha transferinde düğmeye basacak “

“Sarı kırmızılı ekip Avrupa’da transfer sezonunun resmî olarak kapanmasının ardından orta saha ve sağ bek için transfer zirvesi yapacak”

“Cimbom şampiyonalar ligi grup kuralarından sonra sağ bek ve orta saha transferine hız verecek “

Ara ara her pazartesi günü hoca listeyi yönetime iletti ve düzenli periyotlarla x oyuncu tamam ama daha iyisi için bekletiliyor vs. haberleri pompalanır..

Koca bir transfer sezonunun özetinin böyle olmayacağını düşünen var mı ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt