- 18 Mayıs 2011
- 19.358
- 10.175
- 1.688
Kim kapattı transferi?Millet transferi yaptı bitirdi kapattı, biz hâlâ transfer yapacağız. Bu işin sonu bariyere gider. Dursun istifa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim kapattı transferi?Millet transferi yaptı bitirdi kapattı, biz hâlâ transfer yapacağız. Bu işin sonu bariyere gider. Dursun istifa.
8-10 milyon bandında alınabilecek bi isim. Assignona 8 veren klüp 10 verip Mukiele alabilir. Fransa milli takımına çıkmış bi oyuncuOyuncuyu ilerde satma düşüncesinden bahsederken kiralik olmaz
Her sene oldugu gibi yaz kampinda bir kac tanesi takima katilacak, lig basladigi an hepsi ortadan kaybolacak. Alt yapidan kimse sans bulamaz Sergencim maalesef bunu kabul etsen iyi olur. Bunun iki sebebi var:Abi baran demiroglunu hazırlık maçlarında kullanırsak bi izle,teknik özelikleri vs senin direkt beğenecegin biri
Mevzu gelmesi gelmemesi değil,ben bu kellere itimat etmiyorum abi8-10 milyon bandında alınabilecek bi isim. Assignona 8 veren klüp 10 verip Mukiele alabilir. Fransa milli takımına çıkmış bi oyuncu
Tembel bir oyuncuymus, cogu kisi Halil'e benzetiyor kendisini. Oyuncunun yeteneklerinden ziyade karakter olarak istemeyenler mevcut. Halil'den kurtulmak isterken yenisi gelmesin demek istedim.Ben beğeniyordum onu ilk çıktığı zamanlarda. Güçlü, hızlı ama Barış'ın ilk geldiği yıl gibi kafası sürekli yerde bir oyuncuydu. Son durumunu bilmiyorum tabi
Yunus 'u her zaman destekledim ama Taylan'ı göndermeliyiz bence rtaş8-10- sağ bek acil elzemdir. taylan ve yunus kadroda tutulmalıdır.
jenker gun show a baslamis
23 e zorunlu opsiyonnan shutlamak varken 20 ye sarta bagli opsiyon he
arada eksik olan 3 milyon u da kendi cebinden versin bi zahmet
son 2 yılda de bariMukiele son 6 sezonda 2000dkyi gecememis
Evet ama o 15'in üstüne ne kadar bonus ödedik, kira bedellerinden pay veriyor muyuz, Atalanta opsiyonu kullanınca ne kadarı oyuncuya ne kadarı Roma'ya gidecek hiç bilmiyoruz. Muhtemelen kar etmiyoruz ama zarar da etmiyoruzAston Villa'dan 7 almistik, bir 5 daha gelirse simdi Atalanta'dan sirf kiradan 12 almis olacagiz.
Zaten herifi 15'e aldik. Parasini neredeyse cikartmis oluyor.
Mukiele ismini kim ortaya atti? Herifin son 2 senede oynadigi dogru duzgun bir sezon yok. Bunu devre arasinda da alabilirdin suan alinacak oyuncu oynayan biri olmali. Yine nerede yedek var ona bakiyorsak sag bek icin simdiden gecmis olsun.