Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oynamak istemiyorsa takımda ne yapacaksın? Zorla gel otur mu diyeceksin ki normal şartlarda kimse satmaz emin i.. hoca da istiyor kalmasını... Ama emin açısından bakarsan olaya Belçika da her maç 11 başlamak burada 4. Yedek olmaktan iyidir.

Burada tek bir maçta yapacağı hata nelere mal olur onun için. Bilmiyorum belki böyle birşey olmayacak da...

Yani en basitinden oğuz aydın a 7 milyon istediklerinde oğuz anonpara verilmez diyoruz. Kulübne Baskı yapsın diyoruz falan da iş bizim oyunculara gelince tam tersi oluyor...

oynamak istemiyorsa getirecek 10 milyonu ozaman!

Gökhan Dinç: "Emin Bayram'ın 2 şampiyonlukta katkısı ne ?. O yüzden bırakın gitsin."

Gökhan Dinç: "2.5 m euro az para değil."
CbmpsXbWwAAvSTw.webp

Haluk Yürekli: "Westerlo'nun sahibi Oktay Ercan, Icardi transferinde Galatasaray'a destek olmuş bir Galatasaraylı. O yüzden Emin Bayram'ın satışındaki rakam düşük kalmış olabilir."

biri güzel girdi mesela mesaj

"okan buruk altyapıdan çıkmışken , kimseyi çıkaramaması takıma eleştiri odağımız olabilir"

çokta haksız eleştrii değil. Eyüp aldık oynatmadık - efe var süre yok - emin vardı tek tük oynatıldı üstüne trasnfer yapıldı falan filan.

Oynamak istemiyorsa takımda ne yapacaksın? Zorla gel otur mu diyeceksin ki normal şartlarda kimse satmaz emin i.. hoca da istiyor kalmasını... Ama emin açısından bakarsan olaya Belçika da her maç 11 başlamak burada 4. Yedek olmaktan iyidir.

Burada tek bir maçta yapacağı hata nelere mal olur onun için. Bilmiyorum belki böyle birşey olmayacak da...

Yani en basitinden oğuz aydın a 7 milyon istediklerinde oğuz anonpara verilmez diyoruz. Kulübne Baskı yapsın diyoruz falan da iş bizim oyunculara gelince tam tersi oluyor...
sen zamanında denayer'i istedin gedson'u istedin onyekuru'yu istedin noldu? havaalanlarında yattılar alabildin mi topçuları?

12-13 milyon diyeceksin, getiremezse o parayı köpekler gibi kalıp oynayacak

Haluk Yürekli: "Westerlo'nun sahibi Oktay Ercan, Icardi transferinde Galatasaray'a destek olmuş bir Galatasaraylı. O yüzden Emin Bayram'ın satışındaki rakam düşük kalmış olabilir."
yönetimsel olarak garip bir iş yani - hoş değil ama ne diyelimki.

Olum ne diyorsun okuman yazman mı yok ben o paraya satılmalı mı yazmışım? Pay %50 olsa bile 3.5-4 milyon bonservisi olmalı yazmışım. Adam da bir bilgi vermiş Westerlo'nun sahibi sponsormuş bize %50 pay olayında da ileride dalavere olmayacağına o yüzden inandılar herhalde demişim. Okuduğunu anla biraz.
2.5 la 3.5 arasında dağlar kadar fark var yani he,aynen çok şey değişti pardon farketmemişim

Ya westerlonun başkanı isterse babam olsun banane kimdir ne kadar gslidir,sponsordur

Şimdi murat özkaya lan enayiler bende size çok sponsor oldum şu barışı 3m euroya bi sarın dese saracakmısın

Ahmetcan 2 maça çıktı şl ml hiç yok 10 a gitti
Ozan şlde 2 maça çıktı 10+ya gitti
Bjkli emirhan 3 maça çıktı 10 dk oynadı 5 milyona gitti

Ne emininden ne 2.5-3.5 milyonundan bahsediyorsun sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt