Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Haluk olayı patlatınca diğer muhabirlere hemen mesaj gitmiş 2,5 değil 4 milyon diye hepsi döküldü sırayla

Bu kafayla barış alperi'de 10'a satarız gitmek isterse. Bu sözleşmeler boşuna yapılıyor o zaman gitmek isteyeni üç kuruşa satalım.
Emin'in piyasası ne? Bana göre 7 milyon o yüzden %50 pay+ 4 milyona giderse okey olunabilecek bir anlaşma kullanmayacağın ve gitmek isteyen bir oyuncu için. Orada %50 pay konusunda katakulli döner mi? Kafamı bu kurcalar. Orada da Westerlo'nun sahibi sponsormuş bize diye bir bilgi verdi arkadaş ben de o yüzden katakulli olmayacağına güvendiler demek ki diye yazdım.

Emin'in piyasası ne? Bana göre 7 milyon o yüzden %50 pay+ 4 milyona giderse okey olunabilecek bir anlaşma kullanmayacağın ve gitmek isteyen bir oyuncu için. Orada %50 pay konusunda katakulli döner mi? Kafamı bu kurcalar. Orada da Westerlo'nun sahibi sponsormuş bize diye bir bilgi verdi arkadaş ben de o yüzden katakulli olmayacağına güvendiler demek ki diye yazdım.
e tamam 7 versinler o zaman

ne alaka %50

Kasımpaşa’dan stoper Yasin’i istesen sana 7-8 milyon bonservis çekerler.
Sen iyi bir ligde iyi sezon geçirirmiş tecrübelenmiş ümit milli takım stoperini 2.5 milyona satıyorsun
Bunun adı kulübüne ihanettir.
Eğer doğru ise bu işte birileri hırsızlık yapıyordur. Bu transferde kimin imzası ve yetkisi varsa ibreti alem için kulüpten ihraç edilmelidir. Gitmek istiyo zart zurt demesinler, bize gelmek isteyip te gelemeyenlerden bi kadro yapsak 5 yıl üst üste şamp olur. İşin ne git ikna et,

Beyler linç yiyecem belki ama 4 milyon artı %50 kötü anlaşma değil okadar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Katiliyorum sonuçta talibi Ajax değil küme düşme adayı Westerlo talibi. (Millet sosyal medyada Ajax örneğini verdiği için yazdım)

Ya satmayacaksin ya da gerçekçi olup orta yolu bulup gondereceksin.

neler dönüyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sen zamanında denayer'i istedin gedson'u istedin onyekuru'yu istedin noldu? havaalanlarında yattılar alabildin mi topçuları?

12-13 milyon diyeceksin, getiremezse o parayı köpekler gibi kalıp oynayacak
mantık olarak doğru- kesinlikle katılıyorum

- adamı isteyen /oyuncununda istediği kulüp Westerloo yani :D biri gelipte 6 veriyoruz diyen olsa verirsin. (ben olsam oğuz aydın transferine kafa kafaya derim mesela alanyaya )

benfica bakıyordu "oooh heriflere oturmuş çocuk - bizde olsada olur olmasada...sürünsünler" ..yani benficada her zaman 1 gedson olur. o yüzden parmağında oynatır.

misal bizde zanioloda aynısını yapmalıyız eminden ziyade...eninde sonunda garanti parayı koparacağız.(umarım)

sen zamanında denayer'i istedin gedson'u istedin onyekuru'yu istedin noldu? havaalanlarında yattılar alabildin mi topçuları?

12-13 milyon diyeceksin, getiremezse o parayı köpekler gibi kalıp oynayacak
Tamam o zaman sen de oğuz a ver o zaman o kadar para. Alanya başkanına tek laf etmeyelim. Oğuz da verirseniz gelirim vermezseniz köpek gibi oynarım ya da verene giderim der.

Kendimizle çelişiyoruz biraz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt