Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.365
- 30.173
- 1.988
Sabaha 6-7 olsa bari4 e mi satmısız simdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabaha 6-7 olsa bari4 e mi satmısız simdi
Gökhan Dinç: "Emin Bayram'ın 2 şampiyonlukta katkısı ne ?. O yüzden bırakın gitsin."
Emin'in piyasası ne? Bana göre 7 milyon o yüzden %50 pay+ 4 milyona giderse okey olunabilecek bir anlaşma kullanmayacağın ve gitmek isteyen bir oyuncu için. Orada %50 pay konusunda katakulli döner mi? Kafamı bu kurcalar. Orada da Westerlo'nun sahibi sponsormuş bize diye bir bilgi verdi arkadaş ben de o yüzden katakulli olmayacağına güvendiler demek ki diye yazdım.Bu kafayla barış alperi'de 10'a satarız gitmek isterse. Bu sözleşmeler boşuna yapılıyor o zaman gitmek isteyeni üç kuruşa satalım.
e tamam 7 versinler o zamanEmin'in piyasası ne? Bana göre 7 milyon o yüzden %50 pay+ 4 milyona giderse okey olunabilecek bir anlaşma kullanmayacağın ve gitmek isteyen bir oyuncu için. Orada %50 pay konusunda katakulli döner mi? Kafamı bu kurcalar. Orada da Westerlo'nun sahibi sponsormuş bize diye bir bilgi verdi arkadaş ben de o yüzden katakulli olmayacağına güvendiler demek ki diye yazdım.
Eğer doğru ise bu işte birileri hırsızlık yapıyordur. Bu transferde kimin imzası ve yetkisi varsa ibreti alem için kulüpten ihraç edilmelidir. Gitmek istiyo zart zurt demesinler, bize gelmek isteyip te gelemeyenlerden bi kadro yapsak 5 yıl üst üste şamp olur. İşin ne git ikna et,Kasımpaşa’dan stoper Yasin’i istesen sana 7-8 milyon bonservis çekerler.
Sen iyi bir ligde iyi sezon geçirirmiş tecrübelenmiş ümit milli takım stoperini 2.5 milyona satıyorsun
Bunun adı kulübüne ihanettir.
Ya tabiki değil ama genç yerli potansiyelli topçu işteWonderkid değil onu doğru belirteyim diye araya girdim ama 2.5 milyon da az olduğuna katılıyorum
Alıntı yapana kadar zaten rakam düştü.Bir şey diyim mi
Ağustos ortasını falan beklersek Wan Bissaka'nın bonservisi €7+3m'ye düşer bence

Katiliyorum sonuçta talibi Ajax değil küme düşme adayı Westerlo talibi. (Millet sosyal medyada Ajax örneğini verdiği için yazdım)Beyler linç yiyecem belki ama 4 milyon artı %50 kötü anlaşma değil okadar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Allah aşkına gitsinler şu Yasinin fiyatını bi sorsunlar bakalım ne isticekler, Allah aşkına yaaa lütfenYa tabiki değil ama genç yerli potansiyelli topçu işte
2.5 küfürden bile ağır bi rakam
mantık olarak doğru- kesinlikle katılıyorumsen zamanında denayer'i istedin gedson'u istedin onyekuru'yu istedin noldu? havaalanlarında yattılar alabildin mi topçuları?
12-13 milyon diyeceksin, getiremezse o parayı köpekler gibi kalıp oynayacak
Tamam o zaman sen de oğuz a ver o zaman o kadar para. Alanya başkanına tek laf etmeyelim. Oğuz da verirseniz gelirim vermezseniz köpek gibi oynarım ya da verene giderim der.sen zamanında denayer'i istedin gedson'u istedin onyekuru'yu istedin noldu? havaalanlarında yattılar alabildin mi topçuları?
12-13 milyon diyeceksin, getiremezse o parayı köpekler gibi kalıp oynayacak
Agustos ortasina daha 1.5 ay var yav beksiz mi duracagız rtaş bitirilmeli doueBir şey diyim mi
Ağustos ortasını falan beklersek Wan Bissaka'nın bonservisi €7+3m'ye düşer bence