Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdülkerim olayını bilmeyenler olabilir adamlar keyiflerinden bize 2.8 m euro'ya vermedi alırken de o değerde bir oyuncu değildi fazlasıydı.

Abdülkerim normalde boşa çıkıyordu ama kulübüne para kazandırıp ayrılmak istediği için sözleşme uzattı ve kulübünden ayrılırken kolaylık sağlayacağının garantisini aldı eğer uzun sözleşmesi olsaydı muhtemelen 6-7 m euro para isterlerdi...

Sacha Boey dünyanın en büyük 3,4 kulübunden birinden teklif aldı ondan daha çok gitmek isteyen olmamıştır , oyuncu gitmek istiyor bahanesini kabul etmiyorum, Erden Timur olmasa Boey 15 kağıda gitmişti
Erden Timur kendisi söyledi ya antrenmanlara çıkmıyordu diye... Berkan ın emeği çok transferinde dedi... İkna olmasa elin mahkumdu işte. Verecekti ucuza. Ama emin i nasıl ikna edeceksin? 11 de mi başlatacağız seni diyeceksin?

2 gün sonra yabancı kuralı tekrardan değiştiğinde elimiz kolumuz bağlı kaldığında Yasin Özcan için 7-8 m euro verirken üzülmeyiz nasıl olsa alışığız.

Alanyaspor'da Oğuz için 6 m euro aşağısına düşmesin elimizden Kerem, Barış gidince nasıl olsa 8-10 m euro para veririz.
Ya bunlar planlama bilmez,strateji bilmez,piyasa bilmez hiçbir şey bilmez

Geçen sene zaniolo sözleşmesinden sonra yuppppiiii 65 m euro kazanıcaz diye sevinen ekiptir bu emin 10a 20ye satılır bizde 15 falan kazanırız diyenler

Adamlara soyulduğumuzu anlatmaya çalışıyoruz bunlar karlı anlaşma yaptığımızı söylüyo inanılacak gibi değil

Emin'i illa satman gerekmiyor potansiyeli belli 1 sene daha kirala opsiyon koyma bu kadar basit illa satacaksın diye mantık yok.

Sanki çok acil paraya ihtiyacımız var diye oyuncuyu aceleci bir şekilde elden çıkarıyoruz bunun adı peşkeş çekmektir.

Seneye çok daha iyi performans sergilerse kadroya çekersin ya da potansiyelini arttırdığı için çok daha iyi teklifler gelir.

En kötü ihtimal kaybedeceğin 2.5 m euro olur Ndombele'ye 3.5 m euro veriyorsun.

Erden Timur kendisi söyledi ya antrenmanlara çıkmıyordu diye... Berkan ın emeği çok transferinde dedi... İkna olmasa elin mahkumdu işte. Verecekti ucuza. Ama emin i nasıl ikna edeceksin? 11 de mi başlatacağız seni diyeceksin?
Kiralayacaksın üstad halı hazırda uyum sağladığı takım istiyor zaten, gerekirse iki sene daha kirala

Yav çok takintilisiniz,eminden 2018 de bahseden,ozandan iyi olacak diyip,konular açan benim.tartismalara giren de benim.ben bile saldım,zincir vuramayız cocuga.uzerine titrmeniz gereken kisiler şu an furkan koçak ve ada yuzgec.4 milyon,yüzde 50 sonradan satış gayet iyi

Eğer o takıma Emin gitmeseydi muhtemelen küme düşeceklerdi neredeyse Emin'in üstün performansı sayesinde kümede kaldılar istatistik olarakta bunu gösteriyor ki tekrardan bu kadar istiyorlarsa sorgulamak lazım demek ki bir ışık görmüşler 2.5 m euro şu devirde sudan ucuz Ndombele'ye 3.5 m euro parayı boşa verdik.

Değer arttırabilir Kerem, Barış, Abdülkerim sıçramalarını nasıl yaptıysa Oğuz gelirse o da yapacaktır ya da Emin süre alsa yine aynı şekilde yapabilir.

Ahmetcan Kaplan çok aşırı süreler almamasına rağmen Ajax 10 m euro'ya aldı muhtemelen o çocuk 2-3 seneye 30 m euro'ya satış yapar.
Tamam olabilir ona göre hala yüzde 50si senin.

Marcao gitmek istiyor ucuza verelim.

Nelsson gitmek istiyor ucuza verelim.

Emin gitmek istiyor ucuza verelim.

Icardi'nin maaşından kurtulmak isteyen PSG ilk senesinde tüm maaş yükünü üstlendi daha sonra 10 m euro para kazandı hem de maaş yükünden kurtuldu toplamda 20-25 m euro kar yaptı.

Kiralayacaksın üstad halı hazırda uyum sağladığı takım istiyor zaten, gerekirse iki sene daha kirala
Yahu orada da işte söyleniyor ya İcadi için sponsor oldular falan diye. Biraz da ona jest yapılmıştır. Bilmiyorum işte icardi yi bunların sayesinde alıp oynatabildiysek bence çok da takılmamak lazım. Adamlar o yoklukta yüz yılın kıyağını yapmışlar bize...

Ahmetcan Kaplan 19 yaşında gitti o da tamamen Ajax'ın özel takip ve özel isteği ile. 2.5+%50 kötü anlaşma diyorum zaten onda problem yok ama 4+%50 uygun bir anlaşma. Emin kalırsa kupa maçları dışında süre bulamayacak olağan dışı bir şey olmazsa bunu ikimiz de biliyoruz. Süre bulamayınca 1 yılı daha kulübü de geçecek gelecek 22 yaşına değeri daha da düşmüş olacak. Eğer oynatacak ve süre vereceksek zaten başak ama oynatılamayacağı da hocanın satışa onay vermesinden belli. Sana göre değeri kaç? Bana göre 7 olduğu için bonservisinin yarısına 4+%50 makul geliyor.
yav hocam yeter. bir sene boyunca yalan yanlıs bilgilerle ve isabetsiz öngörülerle zaniolo baslıgını yeterince manuple ettin. bari emin'i rahat bırak.

İspanya maçında 11'de başlıyor. Az biraz etkili iyi bir oyun ortaya koyarsa 35 milyon serbest kalmasına giden bir kulübe gidişini izleme ihtimalimiz yüksek olur. Juve Chiesa'yı 70-80 civarına satabilirse de kendisini 35'e Chiesa yerine koyacaklardır diye tahmin ediyorum.

Attı golü ve yine oyuna girdi eğer 11 yada belirli bir dakika tarzı sınırı yoksa yani Haluk'ların yaptığı zamanındaki haberler göre Aston Villa'nın alma ihtimali çok yüksek. Bu şart karşılanmadı haberleri çok saçmaydı zaten.

Biz satmayacağız Aston Villa bizden alıp satacak muhtemelen. Zaten satın alma opsiyonları 22.5 milyon euro alıp satacakları için bonusları gerçekleşmemiş olacaklar. Kendileri Avrupa şampiyonasını beklerler sonra satarlar. En kötü 20-25+ bonuslara satarak az biraz kar bile ederler.

Dakika sınırı falan yoksa satın alma opsiyonun gerçekleşmiş olması lazım zira lig+ Avrupa 31 maça çıktı. Bu günkü maçı da 32. maçı olacak. Ya bir dakika süresi var yada sadece lig maçları olabilir 25 maç gibi yada Aston sezon sonunda alıyor bonservisi.

Euro kadrosunu 23'ten 26'ya çıkardılar her türlü alınır bence.

Galatasaray spor kulübünden Galatasaray hayır kurumuna dönüş yapmışız bir iş yapıyorsan yardım ediyorsan karşılıksız yaparsın karşılıksız olmayan hiçbir şey yardım değildir.

Erden Timur ve Murat Özkaya o kadar yardım ettiler karşılığında bir beklentileri var mıydı bari vereceksek Murat Özkaya'nın takımı Eyüpspor'a verseydik bin kat daha iyidir.

Gerçi zamanında kulübü icraya veren bir başkanımız var çokta bir şey söylemeye gerek yok.

Yav çok takintilisiniz,eminden 2018 de bahseden,ozandan iyi olacak diyip,konular açan benim.tartismalara giren de benim.ben bile saldım,zincir vuramayız cocuga.uzerine titrmeniz gereken kisiler şu an furkan koçak ve ada yuzgec.4 milyon,yüzde 50 sonradan satış gayet iyi
İyi de hacı gardaşım, senin altyapıdaki oyunculardan övmediğin, yere göğe sığdıramayıp arşı alaya yükseltmediğin pek kimse yok ki yav!..Kriterlerini(?!) revize edip listeni biraz daha daraltmanı öneririm naçizane...

Son düzenleme:
Herne ise artık uzatmaya gerek yok , Galatasaray için hayırlısı olsun diyelim,
Bunu ancak rabiot paklar🤓

yav hocam yeter. bir sene boyunca yalan yanlıs bilgilerle ve isabetsiz öngörülerle zaniolo baslıgını yeterince manuple ettin. bari emin'i rahat bırak.
Zaniolo konusunda dikkat edersen dakika sınırı yoksa gerçekleşmiş olması lazım demişim. Haberlerde o zaman dakika sınırı yok demişlerdi Haluk Yükreli. Hatta Erden Timur kendi yüksek ihtimal gerçekleşecek şart demişti o haberlere göre yorumu yaptım. Zaniolo sakatlığı ciddiymiş sakat olmasa zaten milli takıma çağrılıyordu. Manipülasyon nerede? Yalan yanlış bilgiyi ben değil Erden Timur ve Haluk Yürekli vermiş ben de ona göre yorum yapmışım.

Galatasaray spor kulübünden Galatasaray hayır kurumuna dönüş yapmışız bir iş yapıyorsan yardım ediyorsan karşılıksız yaparsın karşılıksız olmayan hiçbir şey yardım değildir.

Erden Timur ve Murat Özkaya o kadar yardım ettiler karşılığında bir beklentileri var mıydı ?.

Gerçi zamanında kulübü icraya veren bir başkanımız var çokta bir şey söylemeye gerek yok.
Herifler icardi yı getirmiş bir emin i çok gördün adamlara. İcardi transferinde bu paralar artı emin bayram deselerdi kabul ederdin şimdi. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt