Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo konusunda dikkat edersen dakika sınırı yoksa gerçekleşmiş olması lazım demişim. Haberlerde o zaman dakika sınırı yok demişlerdi Haluk Yükreli. Hatta Erden Timur kendi yüksek ihtimal gerçekleşecek şart demişti o haberlere göre yorumu yaptım. Zaniolo sakatlığı ciddiymiş sakat olmasa zaten milli takıma çağrılıyordu. Manipülasyon nerede? Yalan yanlış bilgiyi ben değil Erden Timur ve Haluk Yürekli vermiş bende ona göre yorum yapmışım.
sonuç? söylediklerinin hepsi yanlış çıkmış. öngörü becerin zayıf maalesef renktaş kabul et artık.

2.5'u makul bulmuyorum makul bulduğum 4+%50. Yasin'e 6 istiyorlar. Mevcutta Yasin piyasa olarak Emin'in önünde olduğunun farkındasındır diye düşünüyorum zira 18 yaşında, 2 senedir ful oynuyor, sol ayaklı, sol bekte oynayabiliyor. Emin olayını Emin açısından değil Gs açısından düşünüyorum bize kulübede çürüyüp sonra bedavaya bir yerlere gideceğine 4+%50 ile giderse gittiği yerde de gelişirse toplamda GS'ye iyi para getirmiş olur diye. Florya'da da Gs açısından düşünüyorum orada da düşünce GS'nin bu projeyi kendi yapamayacağı kendi yapması için ancak inşaatçı GS'li genel kurul üyelerinin yapması ve daha sonra maliyetlerini proje sırasında satışlar oldukça alması yoksa bu işin altından kalkamazsak Talu'nun stadı yaparken kaldığı gibi ortada kalıp daha kötü sonuçlar olmasından korkuyorum bu kadar basit.
Yaw siz bu adamları izlemiyosunuz,takip etmiyosunuz,izleseniz de futboldan anlamadığınız için doğru değerlendirme yapamıyosunuz,biri yazdı diye yazıyosunuz

Yasin dediğin çocuk aslen solbek ama solbekte poşete döndüğü için stopere kaydırdılar hamleli heyecanlı amatör ve ergen bir oyun tarzı var,paşa yaşı genç büyüklere çakarım diye oynatmaya çalışıyor erdoğan yeşilyurt bünyamin balcı yasin özcan bunlar aynı kasa

Ümit milli takımda kazımcan gibi birinin yedeğiydi bu çocuk kazımcan iyice sıçınca mecburen buna forma verdiler başka adam yok orda da 2.yarı kazım falan giriyo yine sen hesap et artık çocuğun seviyesini ve kalitesini ,he ilerde gelişir mi belki gelişir ama altyapından çıkma,ne oynadığını bildiğin,yasinden daha garanti bi adamı 2.5 a gönderip ne olacağı muamma koca bir risk olan yasine 6-7 bayılmak dünyadaki en aptalca iştir,tutsa da üstlendiğin risk fazladır ki tutmadığında yasinin maliyet+eminden kaybın x2 davinson maliyeti demek

Oyuncu gitmek istedi diye gidemez,bu çocuğa 10 senedir bakıyorsun para harcıyosun sen 2.5 la harcadığını amorti eder durumdasın,biz emini yetiştirme yurdu,emin için sosyal sorumluluk projesi falan değiliz

Bak gidersin keremi 15 e satarsın oğuzu 4e hadi 5 diyelim alırsın bu anlaşılır

Ama sen emini 2.5 a satıp yasini 7ye alamazsın,bu keremi 7ye satıp oğuzu 15 milyona almak gibi,anlıyosun dimi olayın saçmalığını?

sonuç? söylediklerinin hepsi yanlış çıkmış. öngörü becerin zayıf maalesef renktaş kabul et artık.
Ön görü becerim iyi diye bir iddiam yok ki zaten. O yorumlarda bir öngörü de yok haberlere göre yorum var sadece ama bundan bağımsız evet öngörülerim tutmaz kötüdür.

Mart ayındaki bir haber

Çaykur Rizespor forması giyen Emirhan Topçu, La Liga ekiplerinden Las Palmas ile 4 yıllık anlaşma sağladı. Las Palmas, transfer için Çaykur Rizespor'a 5 milyon Euro + bonuslar ödeyecek. (El Chiringuito TV)

Bu kulüp son 5 dakika pijamasıyla milleti eğlendirsin diye ndombiliye 4 milyona yakın para verdi.
*Bu kulübün eminden gelecek 4 milyona ihtiyacı yok, ama altyapısından çıkardığı potansiyelli bir genci 3 kuruşa satmaya ihtiyacı olmadığını transfer piyasasına göstermeye ihtiyacı var.
Duruşun gelecekteki aksiyonlarını da etkiler, sadece yazık diyebiliyorum doğruysa.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
* .<- agirlikli olarak -cok yerinde tespitler olmus...
kalemine saglik sevgili alperen.

ulkenin en buyuk ve en basarili kulubunun altyapindan ayni mevkiden ozan kabak bizle kisa cl arenasi gordu -akabinde- 11 m $ civari gitti .

daha da *uzerine giderdi de *sureci iyi yonetemedik. kanimca.

saygi ve selamlar .

Emin'in tutulup Abdulkerim'in satılması daha iyi olurdu. Gitmek istemesi de ilginç. Nelsson'un muhtemel satışında zaten formayı alırdı. Okan Hoca Emin'i beğeniyor ve oynatıyordu acemi döneminde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt