Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarık bu hayatta biraz şansın olacağın karşılıgı resmen ya hic bir halt yapmadan 4 sene tesislerde çaycı gibi dur ama paranıda al, o zaman birde turklerde euro uzerinden alıyordu. Bir çok kotü transferimiz olduda bana göre en beteri işte bu herifti yav.
Sözleşmesi 5 yıllıktı, ortama 1.2 nin üzerinde. 1 centinden taviz vermedi; sözleşmeyi kapmış, niye versin?

Daha önce kendi ifadelerini de katarak değinmiştim; o ara transfer döneminde alınan oyuncuları Mancini-Tugay-Tulun filan sahiplenen hiç kimse olmadı. Kendini arif sanan futbol cahili Ünal Aysal' ı kafalayan menajer(ler?) kulübü fena soydular...

Biz adama Abdülkerim'den sonra güvenilir yerli stoperimiz olacak adam gözüyle bakıyoruz. Bizimkiler 3'e 5'e bakmadan satma derdinde...

Oynamak istiyorsa (ki hakkıdır, mantıklı) sözleşme yenileyip kiralayın yeniden Westerloo olur başka takım olur... Her gitmek isteyen genç değerimizi yok pahasına satacaksak bonservisin, sözleşmenin ne anlamı var...

Pek bilgim yok ama hazır değilmiş Kemerburgaz, patates tarlası olduğu söyleniyor
O olay çok saçma yurt dışı kampından sonra zemin olarak tamamen hazır tesis olarak da büyük ölçüde hazır olacak şekilde geçmek varken direk Kemerburgaz'da açmak çok saçma. Bir de Florya'ya güzel bir veda organizasyonu olmaması da büyük eksi orası da bir veda organizasyonu yine oradan müzeye konabilecek eşyalar oraya bazıları hatıra olarak açık arttırma ile satış tarzı şeyler yapılabilirdi en basitinden bunlar olmasa bile basit bir veda organizasyonu şarttı.

Tmde sol kanat işaretli diye solkanat sanıyorsun

Emin de ön libero işaretli,emin ön libero mu oldu,çocuk solbek stoper arası takılıyor ne sol kanadı

Sen eren elmalıyı erdoğan yeşilyurtu bünyamin balcıyı yusuf erdoğanı beğenen ve isteyen adamsın bana yasin özcanı savunma lütfen
Yasin' in epeyce maçını seyrettim, uzun röportajını da üşenmeyip okudum. Sen kendisinden daha iyi biliyorsun belli ki?!..Böyle bilge biri olmak için ne yapmak gerekiyor? Yaşım geçkin olsa da öğrenmeye açık biriyimdir. Rica etsem, lütfen yardımcı olur musun?..

O olay çok saçma yurt dışı kampından sonra zemin olarak tamamen hazır tesis olarak da büyük ölçüde hazır olacak şekilde geçmek varken direk Kemerburgaz'da açmak çok saçma. Bir de Florya'ya güzel bir veda organizasyonu olmaması da büyük eksi orası da bir veda organizasyonu yine oradan müzeye konabilecek eşyalar oraya bazıları hatıra olarak açık arttırma ile satış tarzı şeyler yapılabilirdi en basitinden bunlar olmasa bile basit bir veda organizasyonu şarttı.
Belki bi organizasyon yapılır bakalım

Belki bi organizasyon yapılır bakalım
Sanmam yapılacak olsa Florya'da açılırdı sezon yurt dışı kampının başlangıcından bir gün önce sembolik bir organizasyon olurdu. Mesela futbolcular Florya'daki bazı bitkileri Kemerburgaz'a ekerdi falan güzel olurdu bence.

Tmde sol kanat işaretli diye solkanat sanıyorsun

Emin de ön libero işaretli,emin ön libero mu oldu,çocuk solbek stoper arası takılıyor ne sol kanadı

Sen eren elmalıyı erdoğan yeşilyurtu bünyamin balcıyı yusuf erdoğanı beğenen ve isteyen adamsın bana yasin özcanı savunma lütfen
Pardon bunu atlamışım; öyle bir şey yok. Eren' i hiç beğenmem, Erdoğan ile ilgili yorum yaptığımı bile hatırlamıyorum. Yusuf Erdoğan da zamanında bonservisi elinde ve anlaşma da yapılmışken, heyecanına yenilip bir fotoğraf paylaştı diye vazgeçilmese solbek alternatifi olarak fena olmazdı; orada kimlerin oynadığını bir düşün istersen...

Pardon bunu atlamışım; öyle bir şey yok. Eren' i hiç beğenmem, Erdoğan ile ilgili yorum yaptığımı bile hatırlamıyorum. Yusuf Erdoğan da zamanında bonservisi elinde ve anlaşma da yapılmışken, heyecanına yenilip bir fotoğraf paylaştı diye vazgeçilmese solbek alternatifi olarak fena olmazdı; orada kimlerin oynadığını bir düşün istersen...
Rabiot'un aslında 3'lü orta saha için daha uygun 1 profil olduğuna katılır mısın abi.

Bana öyle geliyor sanki bilmiyorum, 3'lünün sol iç oyuncusu. daha verimli oluyor gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt