- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Emre Akbaba'da sonraki satıştan %50 pay vardı sonuç olarak bundan da para kazamayacağız.
Bu adamın para etmeyeceği belliydi bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre Akbaba'da sonraki satıştan %50 pay vardı sonuç olarak bundan da para kazamayacağız.
Ne eminmiş yav9'unda başlıyor yurt dışı kampı. 3'ünde kimsenin anlamadığı bir şekilde Kemerburgaz'da toplanıyor takım.Kamp 11indemi başlıyordu? Bilen
Pek bilgim yok ama hazır değilmiş Kemerburgaz, patates tarlası olduğu söyleniyor9'unda başlıyor yurt dışı kampı. 3'ünde kimsenin anlamadığı bir şekilde Kemerburgaz'da toplanıyor takım.
Sana da Merhaba dostum.komik mi
Sözleşmesi 5 yıllıktı, ortama 1.2 nin üzerinde. 1 centinden taviz vermedi; sözleşmeyi kapmış, niye versin?Tarık bu hayatta biraz şansın olacağın karşılıgı resmen ya hic bir halt yapmadan 4 sene tesislerde çaycı gibi dur ama paranıda al, o zaman birde turklerde euro uzerinden alıyordu. Bir çok kotü transferimiz olduda bana göre en beteri işte bu herifti yav.
Ne saldırısı dostum neyden bahsediyorsunSana da Merhaba dostum.
Kayseri de son durum nedir, mülteci saldırıları olumlu sonuçlandı mı
Ne saldırısı dostum neyden bahsediyorsun
haberımız yok kayseri neresi
O olay çok saçma yurt dışı kampından sonra zemin olarak tamamen hazır tesis olarak da büyük ölçüde hazır olacak şekilde geçmek varken direk Kemerburgaz'da açmak çok saçma. Bir de Florya'ya güzel bir veda organizasyonu olmaması da büyük eksi orası da bir veda organizasyonu yine oradan müzeye konabilecek eşyalar oraya bazıları hatıra olarak açık arttırma ile satış tarzı şeyler yapılabilirdi en basitinden bunlar olmasa bile basit bir veda organizasyonu şarttı.Pek bilgim yok ama hazır değilmiş Kemerburgaz, patates tarlası olduğu söyleniyor
Yasin' in epeyce maçını seyrettim, uzun röportajını da üşenmeyip okudum. Sen kendisinden daha iyi biliyorsun belli ki?!..Böyle bilge biri olmak için ne yapmak gerekiyor? Yaşım geçkin olsa da öğrenmeye açık biriyimdir. Rica etsem, lütfen yardımcı olur musun?..Tmde sol kanat işaretli diye solkanat sanıyorsun
Emin de ön libero işaretli,emin ön libero mu oldu,çocuk solbek stoper arası takılıyor ne sol kanadı
Sen eren elmalıyı erdoğan yeşilyurtu bünyamin balcıyı yusuf erdoğanı beğenen ve isteyen adamsın bana yasin özcanı savunma lütfen
Belki bi organizasyon yapılır bakalımO olay çok saçma yurt dışı kampından sonra zemin olarak tamamen hazır tesis olarak da büyük ölçüde hazır olacak şekilde geçmek varken direk Kemerburgaz'da açmak çok saçma. Bir de Florya'ya güzel bir veda organizasyonu olmaması da büyük eksi orası da bir veda organizasyonu yine oradan müzeye konabilecek eşyalar oraya bazıları hatıra olarak açık arttırma ile satış tarzı şeyler yapılabilirdi en basitinden bunlar olmasa bile basit bir veda organizasyonu şarttı.
Sanmam yapılacak olsa Florya'da açılırdı sezon yurt dışı kampının başlangıcından bir gün önce sembolik bir organizasyon olurdu. Mesela futbolcular Florya'daki bazı bitkileri Kemerburgaz'a ekerdi falan güzel olurdu bence.Belki bi organizasyon yapılır bakalım
Pardon bunu atlamışım; öyle bir şey yok. Eren' i hiç beğenmem, Erdoğan ile ilgili yorum yaptığımı bile hatırlamıyorum. Yusuf Erdoğan da zamanında bonservisi elinde ve anlaşma da yapılmışken, heyecanına yenilip bir fotoğraf paylaştı diye vazgeçilmese solbek alternatifi olarak fena olmazdı; orada kimlerin oynadığını bir düşün istersen...Tmde sol kanat işaretli diye solkanat sanıyorsun
Emin de ön libero işaretli,emin ön libero mu oldu,çocuk solbek stoper arası takılıyor ne sol kanadı
Sen eren elmalıyı erdoğan yeşilyurtu bünyamin balcıyı yusuf erdoğanı beğenen ve isteyen adamsın bana yasin özcanı savunma lütfen
Rabiot'un aslında 3'lü orta saha için daha uygun 1 profil olduğuna katılır mısın abi.Pardon bunu atlamışım; öyle bir şey yok. Eren' i hiç beğenmem, Erdoğan ile ilgili yorum yaptığımı bile hatırlamıyorum. Yusuf Erdoğan da zamanında bonservisi elinde ve anlaşma da yapılmışken, heyecanına yenilip bir fotoğraf paylaştı diye vazgeçilmese solbek alternatifi olarak fena olmazdı; orada kimlerin oynadığını bir düşün istersen...
hep Naci yüzünden.Hala emin mi konuşuluyor siz kafayı yemişsiniz