Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rabiot'un aslında 3'lü orta saha için daha uygun 1 profil olduğuna katılır mısın abi.

Bana öyle geliyor bilmiyorum, 3'lünün sol iç oyuncusu. daha verimli oluyor gibi
Bana kalsa, en başta kanat oyuncularımızın profilleri itibariyle direkt üçlü orta sahaya geçerim zaten de hocanın bunu yapacağına ihtimal veremiyorum maalesef.

Takımın başına getirilmesi sürecinde benim kadar net olumlu tavır alan pek kimse hatırlamıyorum; hatta 'zor zamanda en değerli opsiyonu harcamasak mı?' düşüncemi de ifade etmiştim Okan Hoca için. Lakin oyun planı tercihlerinin tekdüzeliği noktasında yollarımızın ayrılması ihtimali giderek güçleniyor. Her rakibe karşı, her skor durumunda aynı oyun anlayışıyla devam etmek fikrine ikna olmam mümkün değil; yeri geliyor, RM bile tempoyu düşürüp defansif oyunu tercih edebiliyor. İlgili başlıkta bu konuları tartışırız...

Emin Bayram olayı tam da bizimkilere yakışır gene sasirtmadınız tebrikler gece gece uykuyu hiç ettiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Atalanta'dan beklediğim sözleşme bizim muhabirlerde 110 m euro + %50 pay kazanıyoruz diye yazarlardı.

10 m euro net bonservis
+Sonraki satıştan %50 pay
+50 m euro bonus(Atalanta şampiyonlar ligini kazanırsa)
+50 m euro bonus(1 sezonda 70 maç ilk 11 başlarsa)

SL finalinde Dortmund için öyle bir geyik dönüyordu finali kaybedince Bellinghamin bonusu olarak final parasından daha çok kazandilar ne kadar doğru bilemiyorum..

Eyüpspor, son olarak Adana Demirspor'da forma giyen Emre Akbaba ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt