Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emin Emin neymiş arkadaş ben şimdi tek tek westerlo'nun rakiplerine baktım zaten ligde ki stoperlerin çoğusu 20 yaşından ya bir yaş büyük yada bir yaş küçük. Ayrıca takımı 54 gol yiyerek en çok gol yiyen takımlardan biri. Bir puanla da playouttan kurtulmuş. Çok abartmaya gerek yok.

Dursun Özbek tam bir eski tip yönetici. Söyledigi baska, yaptigi baska. Verdigi 10 sozun 5-6 tanesini tutmayip yine gevrek gevrek konusabiliyor.

İnsan iliskilerine haddinden cok fazla onem veriyor, arka planda surekli bir eyyam, planlar…

50 yil once olsa efsane baskan olurdu ama bu donem icin dinozor.

Umarim yetki alamayip istifa eder, Erden Timur yonetimi goruruz.

Oyuncu tarafından olaya bakmiyorsunuz. Ucuza gitmiş olmasi bir gerçek olabilir ama biraz empati yapın derim. Emin ne kadar maas aliyor? Sözleşme uzatmadan önce 25k tl. Sözleşme uzatilinca kaç oldu? Hadi bonkör davranicam ve 100k euro dicem. Sen oynamadan 100k euro maaşını ne kadar arttirabilirsin? Adamın takimdaki arkadaşları milyon kazanıp refah yaşarken bunu kendisinin de yapmak istemesi mi suç oluyor ki? Adam kendince düşünmüştür ben forma giyemem sözleşmem de max 400-500k euroya cikar. Abdül 25-30m tl alırken sanchez 3 haneli tutarlar alırken bu adamin bu paralara oynamadan çıkması imkansız. Adam da geleceğini düşünmüş. Vefa sadece bir semt ismidir herkesten vefa bekliyoruz ama malesef oyuncular cebini düşünür

Oyuncu tarafından olaya bakmiyorsunuz. Ucuza gitmiş olmasi bir gerçek olabilir ama biraz empati yapın derim. Emin ne kadar maas aliyor? Sözleşme uzatmadan önce 25k tl. Sözleşme uzatilinca kaç oldu? Hadi bonkör davranicam ve 100k euro dicem. Sen oynamadan 100k euro maaşını ne kadar arttirabilirsin? Adamın takimdaki arkadaşları milyon kazanıp refah yaşarken bunu kendisinin de yapmak istemesi mi suç oluyor ki? Adam kendince düşünmüştür ben forma giyemem sözleşmem de max 400-500k euroya cikar. Abdül 25-30m tl alırken sanchez 3 haneli tutarlar alırken bu adamin bu paralara oynamadan çıkması imkansız. Adam da geleceğini düşünmüş. Vefa sadece bir semt ismidir herkesten vefa bekliyoruz ama malesef oyuncular cebini düşünür
Oyuncularla niye sözleşme yapıyoruz o zaman kafalarına göre istediklerinde ayrılma kararı alıp uygulayabileceklerse?

böyle bi saçmalık var mı yaw

İbrahim Hatipoğlu: "Emin Bayram'ın transferiyle ilgili bir anlaşma söz konusu değil. Gelen bir teklif var. Bununla ilgili görüşmeler devam ediyor. Kamuoyunda telaffuz edilen rakamlar doğru değil. Şu an herhangi bir rakam veya şart üzerinde anlaşma yok. Emin ve Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda değerlendirme yapacağız."

iyi bari

İbrahim Hatipoğlu: "Emin Bayram'ın transferiyle ilgili bir anlaşma söz konusu değil. Gelen bir teklif var. Bununla ilgili görüşmeler devam ediyor. Kamuoyunda telaffuz edilen rakamlar doğru değil. Şu an herhangi bir rakam veya şart üzerinde anlaşma yok. Emin ve Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda değerlendirme yapacağız."

iyi bari
Sondaki cümle kesin satılacak, Galatasaray'ın menfaatine bir anlaşma olur umarım

Oyuncularla niye sözleşme yapıyoruz o zaman kafalarına göre istedikleri zaman ayrılabileceklerse?

böyle bi saçmalık var mı yaw

Kafasına göre olduğunu kim söyledi? Fikrini söylemiştir beni istiyorlar gitmek de istiyorum forma bulacağımı düşünmüyorum demiş olabilir. Kavga etmiş olabilir. Menajeri garanti forma istemiş olabilir. Bilip bilmeden ben dahil hepimiz konuşuyoruz. Sözleşme futbolcuyu korumak için vardır. Kulübe bir bok faydası yoktur.

Sen sözleşmesi devam eden adamlarina neden zam yaptın o zaman? Onların amacı zaten iyi oynayıp başarı sağlamak değil mi? Kardeşim biz seni bu iş için aldık. Görevini icra ediyorsun senide alali yeni olmuş ne bu zammi lan otur aşağı diyebildik mi?

Takıma yeni katilip 1 sene sonra zam almak ile ayni olaydır bu

Kafasına göre olduğunu kim söyledi? Fikrini söylemiştir beni istiyorlar gitmek de istiyorum forma bulacağımı düşünmüyorum demiş olabilir. Kavga etmiş olabilir. Menajeri garanti forma istemiş olabilir. Bilip bilmeden ben dahil hepimiz konuşuyoruz. Sözleşme futbolcuyu korumak için vardır. Kulübe bir bok faydası yoktur.

Sen sözleşmesi devam eden adamlarina neden zam yaptın o zaman? Onların amacı zaten iyi oynayıp başarı sağlamak değil mi? Kardeşim biz seni bu iş için aldık. Görevini icra ediyorsun senide alali yeni olmuş ne bu zammi lan otur aşağı diyebildik mi?

Takıma yeni katilip 1 sene sonra zam almak ile ayni olaydır bu
Oyuncu alan tarafta da satan tarafta da olsa zararli cikan biz oluyoruz her zaman demek istedigim o

500 kere dedim onyekuyu denayer gedsonu sana verdiler mi onlar baskinin allahini yapti delirdi herifler gelecek diye. Oyuncu degerini bulmazsa satmazsin, oyle 2.5u getirdim emini goturdum diye bi dunya yok yani. neyse zaten dogru degilmis zaten uygun bedelse kimse itiraz etmez

İsyanımız sonucu eminin satışı iptal oldu

Bizi kimse karşısına almasın
IMG_1808.webp

Kalktı vallah ne diyeyim helal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt