Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kasa boşsa o zaman soru şu

sponsorluklar, maç günü gelirleri, kombineler, store ve boey vb.. paralar nerede?
Yarısı bankalar birliğine gitse diğer yarısı oyuncuların yıllık ücretlerini ancak karşılamıştır. Bir miktarına da pilav günü için pirinç ve yağ alınmış olabilir.

Yatıp kalkıp Haluğa dua edelim, haberi yapmasa süzme Gs muhabirlerinin hiçbirinin haberi yoktu oldu bittiye gidecekti.

Tabi tam tersi açıdan nabzı yoklama amaçlı yaptıysa da çok büyük karaktersizlik olur.

Forumu hafife alma

Yönetiminden teknik heyetine,futbolcusundan basınına kadar herkes burayı takip ediyor

Otoriteyiz
Forumumuz yücedir hafife alınmaz. Ama hangi topçu takip ediyor mesela burayı?

Basınin burayı takip etmesi cok normal çünkü hiçbiri gerçek gazeteci değil. Bu forumdaki arkadaşlar yurtdisindan buldukları haberleri gelip atıyorlar. O yamyamlarda bu haberleri çalıp kendi haberi gibi sallıyor. Durum bundan ibaret

Yatıp kalkıp Haluğa dua edelim, haberi yapmasa süzme Gs muhabirlerinin hiçbirinin haberi yoktu oldu bittiye gidecekti.

Tabi tam tersi açıdan nabzı yoklama amaçlı yaptıysa da çok büyük karaktersizlik olur.
Halugun sallaması veya transfer uzerinden nabız yoklatmasıda az bir olasılık degil

Haluga niye dua edelim. 2.5 az para değil geçen sene şampiyonlukta ne etkisi vardı diyen bu Haluk değil miydi? Defolsun gitsin kim bilir kimden nabiz ölçmek için içerden bir yokla bakayım taraftari çektiler o da emre biat etti her zamanki gibi

Emin Emin neymiş arkadaş ben şimdi tek tek westerlo'nun rakiplerine baktım zaten ligde ki stoperlerin çoğusu 20 yaşından ya bir yaş büyük yada bir yaş küçük. Ayrıca takımı 54 gol yiyerek en çok gol yiyen takımlardan biri. Bir puanla da playouttan kurtulmuş. Çok abartmaya gerek yok.
Lig içerisinden emin gibi genç ve potansiyelli birini almaya çalışsana 2.5a alabiliyor musun bakalım

Taraftar tepkisi ile kulüp yönetiyor herifler yav. Bir açıdan iyi bir açıdan kötü. Hatipoğlu çok acemi. Dün Haluk bizzat kendinden aldığını söyledi rakamları. Eğer doğru ise facia, değil ve Halukların içinden geçmiyorsan daha beter facia..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Haluga niye dua edelim. 2.5 az para değil geçen sene şampiyonlukta ne etkisi vardı diyen bu Haluk değil miydi? Defolsun gitsin kim bilir kimden nabiz ölçmek için içerden bir yokla bakayım taraftari çektiler o da emre biat etti her zamanki gibi
Olayın doğru olduğunu düşünüyorum ben nabzı yoklamadan ziyade. İmzalar atıldıktan sonra haber verilse daha kötü olurdu bizim muhabir bozuntularının hiçbirinin istihbaratı olmadığı için Westerlonun açıklamasından öğrenirdik gittiğini, demek istemiştim.

2,5’a Emin satan orta sahay ça Gueye alır anca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt