Ön ödeme yapılamadı ve rabiot transferi yattı bravoDeğerli tabi renkdaş, bizim oyuncumuz. Bu ülkede Yasine, Oğuza 7-10 milyon isteniyorsa, Emin minimum 15 milyondur. Sat Emini git Yasini almaya kalk bakalım ne isteyecekler.
Ön ödeme yapılamadı ve rabiot transferi yattı bravoDeğerli tabi renkdaş, bizim oyuncumuz. Bu ülkede Yasine, Oğuza 7-10 milyon isteniyorsa, Emin minimum 15 milyondur. Sat Emini git Yasini almaya kalk bakalım ne isteyecekler.
ulan ! dolandırıcıya denk geldim
GS den arıyorum imzalı forma satışımız başladı diye arıyorlar - smart olayından HARLI CAFE diye numara cıktı - "daha inandırıcı olmanız lazım - dingiller sizi" dedim kapatırken herif "doğrudur efendim" falan diyordu ...
dikkat edin derim.
DolandırıldıkÖn ödeme yapılamadı ve rabiot transferi yattı bravo
Galatasaray takımından herhangi bir oyuncunun minimum fiyatı 10 milyondur.hiç bir başarısı olmayan sıradan bir takımın stoperi Yasin Özcanın fiyatını bi sorun bakim ne kadarmış5 milyon iyidir Emin için
Renkdaş 2,5 milyona Rabiot transferi yatabilir mi, gerçi haklısın Dursun bu herbişey beklenir bundanÖn ödeme yapılamadı ve rabiot transferi yattı bravo
Emin Bayram konusunda elinden geleni yapıyor.Dursun bizi rezil edecek bir şeylerin peşindedir yine
4 milyon imza parası peşin verecektik yattı ise ne olacakRenkdaş 2,5 milyona Rabiot transferi yatabilir
Öyle deme dostum e timur zanioluyu 35 e sattı2000 jenerasyonuna da aynısını yaptı bunlar,erden timur da altyapıyla zerre ilgilenmedi.hepsi suçlu
Ben de
Ama herif de oynamak istiyor sanıyorum
Keşke sözleşmesi uzatılmak sureti ile bi yerlere kiralansa
Twitterda ester ile bodrumda foto çekinen kişi hakkında yorumun nedir ?Osuruktan duyum bile yok