- 16 Haziran 2010
- 202.870
- 154.607
- 6.838
Emin Bayram'in menajeri Emin'i Galatasaray'dan goturmek istiyormus Haluk'a gore. Orada futbol oynayamazsin deyip ona Avrupa'dan takim ararmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 sene sözleşme yapıyor oyuncu sürekli sanırım. Bizimkiler de 1+1'e ikna edip senelik 9 verebilirler.7 Milyon Euro cash ise imkansız o iş.
İmza parası ile ancak o seviyelere çıkabiliriz 5-5.5 net ücret +3-4 imza tek seferlik.
Dün ne diyorlardı şimdi ne diyorlar bunlarında orası burası ayrı oynuyor.
Sabitzer icinde ugrasiyoruzKoskoca transfer sezonunda Rabiot gibi adamlar ile uğraştığımız da son gün Ndombelelere kalıyoruz. Akıllanmadık mı ?
10-15 m euro imza parası istiyorlar bunu kolay kolay Avrupa kulüpleri vermez.1 sene sözleşme yapıyor oyuncu sürekli sanırım. Bizimkiler de 1+1'e ikna edip senelik 9 verebilirler.
2 senelik toplam maliyeti 18 olabilir. Sergio'ya 4 sene kontrat vermekten daha doğru hareket olur.
Ama oyuncu neden Süper Lig'e gelip top oynasın ben hala oradayım. Milli takımdan koparılma riski de cabası. Torreira'nın yaşadıkları ortada.
Dortmund yeni 20 milyon verip almış kaça alacagiz sabitzeri adam dortmundu bırakıp niye gelsinSabitzer icinde ugrasiyoruz
Hahaha ulan Haluk. O zaman neden 2.5 iyi para dedin he sinsi kavrulmuş pastane simidi seni?Diyoz seytan kerhanesinden bunlar
Rabiot alınacaksa maliyet göze alınır. Nbomdele, Aurier, Vinicius gibi oyunculardan bir maaş bütçesi açıldı. Dubois, Sergio gibi oyuncularla da yollar ayrılırsa biraz nefes alınır maaş bütçesi konusunda. Oyuncu satışı da olursa denge sağlanır bir şekilde. 12 yabancıda para niteliğe yatırılmalı.10-15 m euro imza parası istiyorlar bunu kolay kolay Avrupa kulüpleri vermez.
Beşiktaş Rafa Silva transferinde 10 m euro imza parası verdi eğer Rabiot'un mali şartlarını kabul ettiysek imza parasınıda kabul etmişizdir.
Muhtemelen olursa bu yüzden olur yoksa zaten oluru yok.
Valla yok hükmündeler benim icin.bissaka,doue ve rabiot falan bekliyorum benHahaha ulan Haluk. O zaman neden 2.5 iyi para dedin he sinsi kavrulmuş pastane simidi seni?
Zaten öyle olmalı soru işareti olan adam alınmamalı bu sene %100 garanti ne vereceğini bildiğimiz adamlarla yola çıkmamız lazım.Rabiot alınacaksa maliyet göze alınır. Nbomdele, Aurier, Vinicius gibi oyunculardan bir maaş bütçesi açıldı. Dubois, Sergio gibi oyuncularla da yollar ayrılırsa biraz nefes alınır maaş bütçesi konusunda. Oyuncu satışı da olursa denge sağlanır bir şekilde. 12 yabancıda para niteliğe yatırılmalı.
Bence de mantıksız ama ugrasiyilarmisDortmund yeni 20 milyon verip almış kaça alacagiz sabitzeri adam dortmundu bırakıp niye gelsin
İyide bir turnuva geçiriyor mantıksız adamlarla uğraşıyoruz sonumuz hayrola
Rabiot'un isteği 7 milyon net+ 10 milyon imza parası. Bana göre çok yanlış iş olur.7 Milyon Euro cash ise imkansız o iş.
İmza parası ile ancak o seviyelere çıkabiliriz 5-5.5 net ücret +3-4 imza tek seferlik.
ziyech tete ve zaha da gider 30 milyon yıllık verebiliriz rabiot içinRabiot alınacaksa maliyet göze alınır. Nbomdele, Aurier, Vinicius gibi oyunculardan bir maaş bütçesi açıldı. Dubois, Sergio gibi oyuncularla da yollar ayrılırsa biraz nefes alınır maaş bütçesi konusunda. Oyuncu satışı da olursa denge sağlanır bir şekilde. 12 yabancıda para niteliğe yatırılmalı.
Zaten bu yüzden Türkiye'ye gelme ihtimali oluyor anasının paracılığı yüzünden ihtimal doğuyor diğer türlü Fransa milli takımında 11 oynayan oyuncuyu 29 yaşında bu topraklara getirmezsin.Rabiot'un isteği 7 milyon net+ 10 milyon imza parası. Bana göre çok yanlış iş olur.